Idris Elba: Ünlü olmadan önce ot satıyordum

Elba bir süre güvenlik görevlisi ve DJ olarak da çalıştığını söyledi

Idris Elba, 2017'de yayımlanan mini dizi Five by Five'da Alpha Ash'i canlandırmıştı (BBC Three)

Britanyalı aktör Idris Elba şöhret basamaklarını tırmanmadan önce esrar sattığını açıkladı. 

SiriusXM'e verdiği röportaj sırasında ünlü olmadan önce hangi işlerde çalıştığı sorulduğunda 49 yaşındaki aktör, "Pek çok şey yaptım, bazılarıyla gurur duymuyorum. Ot satıyordum. Bunu programda söyleyebilir miyim?" dedi. 

ABD'de New York dahil pek çok eyalette esrar satışının yasal olması nedeniyle aktöre konuşmaya devam edebileceği söylendi. Elba, masraflarını karşılamak için az miktarda esrar sattığını dile getirdi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Aktör, New York'taki komedi kulübü Carolines'te güvenlik görevlisi olarak çalıştığını belirterek devam etti. 

Marvel Sinematik Evreni'nde Heimdall karakterini canlandıran oyuncu, "Dave Chappelle beni hatırlar çünkü benden ot alırdı" dedi. 

Amerikalı komedyen Chappelle, Elba'dan esrar aldığını Mayıs 2021'de açıklamıştı. The Joe Rogan Experience adlı podcast programına katılan komedyen, "Ünlü aktör Idris Elba eskiden Carolines'te güvenlik görevlisiydi. Ondan ot alırdım" demişti. 

Elba röportajın bir başka yerinde HBO'da yayımlanan The Wire'ın kalıcı bir başarı sağladığını ve bunun da kariyerini olumlu biçimde etkilediğini söyledi. 2002'de yayın hayatına başlayan The Wire'da Elba performansıyla dikkat çekmişti. Dizi 2008'de sona ermişti. 

Aktör son filmi Kirpi Sonic 2'de (Sonic The Hedgehog 2) Knuckles karakterini seslendirdi. Jim Carrey, Ben Schwartz ve Colleen O'Shaughnessey'in de yer aldığı film, 8 Nisan'da vizyona girdi.

 

Independent Türkçe, Insider, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU