Sarah Lawrence seks kültü zanlısı mahkemede fenalaştı

Claudia Drury, üniversite arkadaşının babasını onu yabancılarla cinsel ilişkiye girmeye zorlamakla suçluyor

Mahkemede fenalaşan Larry Ray ambulansa götürüldü (Twitter)

Mahkemede, kült liderliğiyle itham edilen Larry Ray'in Sarah Lawrence Üniversitesi'ndeki bir öğrenciyi şiddet içeren cinsel eylemler ve fuhuş için ayarttığı iddiası ortaya atıldı.

Kızının yurt odasından seks kültü yönetmekle suçlanan baba Ray'in mahkeme salonunda ikinci kez fenalaşmasıyla duruşma ertelendi.

Salı günü tıbbi acil durum yaşayan Ray, Manhattan'daki federal mahkemeden sedyeyle çıkarıldı. İlk kezse bir hafta önce ifade verdiği esnada fenalaşmıştı.
 


Olay, jürinin 31 yaşındaki Claudia Drury'i dinlemesinin ardından yaşandı. Drury, 62 yaşındaki Ray'i onu fuhuş, cinsel oyunlar, şiddet içerikli bağlama eylemleri ve sado-mazoşizm içeren bir yaşama zorlamakla itham etti.

Mahkemede, Ray'in kendinden nefret ve işlerin kötüye gittiği duygularını aşılamasıyla Drury ve diğer öğrencilerin psikolojik istismardan yıprandığı iddia edildi.

Ray'le kızı Talia Ray aracılığıyla tanışan öğrenciler, New York'un kuzeyindeki sosyal bilimler üniversitesinin Daniel Barban Levin Yurdu'nda iddiaya göre adamın etkisine kapıldı.

Öğrenciler, Ray'i, onları seks köleliğine mecbur kılmak için asılsız kabahat itiraflarına zorlamakla suçladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Drury mahkemeye Ray'in tavsiyesi üzerine bir seks kulübünde çalışmaya başladığını ve burada ciddi fiziksel istismara maruz kaldığını anlattı. Drury ifadesinde, kulüpteki bir BDSM cinsel ilişki eylemi esnasında kulüp yöneticisinin bıçak kullanarak vücudunda birkaç santimetrelik kesikler açtığını söyledi.

Ayrıca, Central Park'ta yabancılarla yatarak ve bir taksi şoförüne ödeme yapmak yerine onunla cinsel ilişkiye girerek Ray'in cinsel özgürleşme tavsiyelerine de kulak verdiğini söyledi.

Mahkemede Drury, cinsel özgürleşmeye yönelik bir diğer adım olarak fuhuşa başladığı ve bir noktada günde 5 erkeğe hizmet verdiği iddiasını da dile getirdi.

Ray ise 17 farklı şantaj, seks ticareti ve komplo suçlamasını reddediyor.

Duruşma sürüyor.

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU