Harry Potter ikizleri, özel bölümde isimlerinin karıştırılmasını yapımcıların intikamı olarak yorumladı

Yapımcılar, hayranları bu hatayı fark ettikleri için övdü

Harry Potter ekibinin yeniden bir araya geldiği bölümün yapımcıları, kısa süre önce gösterilen özel bölümdeki birden fazla hataya dikkat çeken hayranlara yanıt verdi.

Sevilen serinin oyuncu kadrosu, ilk Harry Potter filminin 20. yıldönümünü kutlamak için tek seferlik özel bölümde yeniden bir araya geldi. Hogwarts'a Dönüş (Return to Hogwarts), yeni yıl günü (1 Ocak) yayımlandı.

Ne var ki izleyiciler çok geçmeden birkaç hata fark etti. Bu hatalardan birinde (film serisinde Weasley ikizlerini canlandıran) oyuncular Oliver ve James Phelps'in isimleri yanlış yazılmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

2,7 milyon Instagram takipçisiyle o anın ekran görüntüsünü paylaşan Oliver, "Sanırım yıllar boyunca yaptığımız bütün o eşek şakalarından sonra birileri intikam almaya karar vermiş" diye yazdı.

Bölümün başka bir anında (Hermione Granger'ı canlandıran) Emma Watson, çocukken Harry Potter kitaplarıyla kurduğu ilişkiden bahsederken ekranda yanlışlıkla American Horror Story yıldızı Emma Roberts'ın çocukluk fotoğrafı gösterildi.

Yapımcılar şimdiye dek söz konusu hatalara dikkat çeken mesajlara "İyi fark ettiniz, Harry Potter hayranları!" diye cevap verdi.

Metro'ya yaptıkları açıklamada yapımcılar, "Yanlış etiketlenmiş bir fotoğrafa dair bir kurgu hatasına dikkatimizi çektiniz. Bölümün yeni hali yakında çıkacak" dedi.

The Independent'ın yeniden bir araya gelme özel bölümüne 4 yıldız verdiği incelemeyi buradan okuyabilirsiniz. İncelemede Roisin O'Connor "Belki de en şaşırtıcı olan şey, kadronun daha genç oyuncularının deneyimleri hakkında bu kadar açık olması" diye yazıyor.
 


Hayranlar Watson'ın Harry Potter'daki rol arkadaşı (Draco Malfoy'u canlandıran) Tom Felton'a "aşık olduğu" andan bahsetmesini mutlulukla karşıladı.

Hogwarts'a Dönüş, HBO Max'te yayında. HBO Max henüz Türkiye'de hizmet vermiyor. 



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU