Dwayne Johnson antrenman yaparken neden su şişesine işediğini açıkladı

Ünlü oyuncu yıllardır merak edilen soruyu nihayet cevapladı

Dwayne Johnson, DC Evreni'nin ürkütücü karakterlerinden Black Adam'ı canlandırmak için çalışma rutinini bu yıl daha yoğun bir hale getirmişti (Instagram/Dwayne Johnson)

ABD'li aktör ve eski profesyonel güreşçi Dwayne "The Rock" Johnson antrenman yaparken neden su şişelerine işediğini açıkladı. Johnson ilk kez 2017'de paylaştığı Instagram videosunda bu alışkanlığından bahsetmişti ve yakın zamanda Esquire'a verdiği röportaja kadar da bu konuya dair bir daha hiç konuşmamıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Uzun süredir merak edilen mesele hakkında 49 yaşındaki aktör şu ifadeleri kullandı:

Su şişelerine işiyorum ama bunu bir bağlama oturtayım. Bu yalnızca kullandıktan sonra yıkayıp temizleyeceğiniz, su için aldığım bir su şişesi değil. Bunlar benim artık kullanmadığım şişeler.

Johnson neden böyle bir tercihte bulunduğunuysa şöyle açıkladı:

Genelde çalıştığım spor salonlarında tuvalet bulunmuyor çünkü oralar demir cenneti. Sıcak, terli ve kirliler.

 

instagram.jpg
Aktörün 2017'de yayımladığı videoda içinde çiş olan bir su şişesi görünüyordu (Instagram/Dwayne Johnson)

 

Gün içinde çok fazla su tükettiğini belirten Johnson sürekli çiş yapmak zorunda kaldığını söyledi ve bu amaç için kullandığı şişeleri sonrasında kırdığını ekledi. 

Aktör ara sıra diyetini bozarak verdiği ziyafetlerden de şu şekilde bahsetti:

Gerçekten ziyafet çektiğim günler oluyor. Sadece Instagram'a koymak için yapmıyorum. Oburluk kelimesine yeni bir anlam katıyorum. Hafta boyunca antrenman ve diyet açısından fazlasıyla disiplinli davranıyorum ve pazar olunca şehre gitme vakti geliyor.

 

 

Johnson bir paylaşımında 150 gün boyunca sağlıklı beslendikten sonra 12 pankek, 4 pizza ve 21 browni yediğini söylemişti. 

Her zaman spora düşkünlüğüyle bilinen Johnson bu yıl, 2022'de vizyona girecek Black Adam filmi için antrenman programını sıklaştırmıştı. 

 

Independent Türkçe, Esquire, The New York Post

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU