Bahçeli'den Tamer Karadağlı'ya tebrik telefonu: Türk Milleti’nin iftihar ettiği bir sanatçı

Bahçeli, 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali töreninde yaptığı mimik ve hareketleri tepki gören Karadağlı’yı telefonla arayarak “Terör örgütü odakları ve siyasi uzantılarının tutumları karşısında yanında olduğunu” söyledi

Kolaj: Independent Türkçe

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin ödül töreninde Nihal Yalçın’a “En İyi Kadın Oyuncu” ödülü verirken yapığı mimik ve hareketler tepki gören Tamer Karadağlı telefonla aradı, tebrik etti.

Bahçeli'nin Karadağlı'yı aradığını MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir açıkladı.

Özdemir, “Sayın Genel Başkanımız, sinema ve tiyatro oyuncusu Sn. Tamer Karadağlı’yı telefonla arayarak kendisine yönelik terör örgütü odakları ve siyasi uzantılarının tutumları karşısında yanlarında olduklarını belirtmiş ve Sn. Karadağlı’yı tebrik etmişlerdir” dedi.

Görüşmede Bahçeli’nin Karadağlı’nın, Türk Milleti’nin iftihar ettiği bir sanatçı olduğunu söylediğini aktaran Özdemir Twitter’dan şunları paylaştı:

Sayın Genel Başkanımız, sanat camiasında yer alarak, ülke ve millet hassasiyetinin, toplumsal huzurumuzun, milli birlik ve beraberliğimizin korunması karşısında duranlara Sn. Karadağlı’nın gösterdiği sorumlu, sağduyulu ve cesur davranışında yalnız olmadıklarını söylemişlerdir.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ne olmuştu?

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin ödül törenine, 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Nihal Yalçın'ın konuşması sırasında, ödülü vermek üzere sahneye çıkan Tamer Karadağlı'nın tavırları damga vurmuştu.

Sunuculuğunu Şevval Sam ve Yekta Kopan'ın yaptığı gecede Nihal Yalçın Zuhal filmindeki rolüyle ödülünü almak üzere sahneye çıkarak teşekkür konuşması yaparken Karadağlı'nın sık sık saatine bakması dikkati çekti. Konuşmasının ekip arkadaşlarına teşekkür ettiği kısmında Karadağlı, araya girerek ödülü Nihal Yalçın'a uzatmıştı.

Seyircilerin alkışladığı o anlarda Yalçın ise şaşkınlığını gizleyemeyerek "Kim verdi ödülü?" diye sordu. Daha sonrasında ise Karadağlı'ya dönerek "Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz?" ifadelerini kullanmıştı.

Karadağlı ise "Ödülünüzle birlikte konuşun diye" yanıtını verdi. Ünlü oyuncunun bu hareketi sosyal medyada eleştirilmişti.

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından da paylaşım yapan Nihal Yalçın, "Lütfen Tamer' in önüme geçmesine izin vermeyin! Bu gece benim gecem!" demişti.

Tamer Karadağlı ayrıca Sabah gazetesinden Tuba Kalçık'a bir söyleşi vermiş, “Ülkemi yurt dışında temsil etmek bana her zaman gurur vermiştir. Ben ülkemi, bayrağımı, bu toprakları, askerimizi, polisimizi çok seven biriyim. Ben her ne kadar yurt dışında büyümüş olsam da yaşım ilerledikçe milliyetçi bir insan oldum” demişti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU