Avukat dilekçesinde icra dairesi çalışanlarına sitem dolu sözler: Müvekkil, dairenizin çalışanlarına haklarını haram ve zıkkım etmektedir

İstanbul'da bir icra dairesine avukat Bulut Müslüm G.'nin adıyla sunulan dilekçede işlerin geciktirilmesinden dolayı içeriğinde "Haram ve zıkkım olsun", "Rabbim sizleri bildiği gibi yapsın" gibi sözlerin de geçtiği sitem dolu ifadelere yer verildi

Dilekçede icra dairesi çalışanlarına sitem dolu ifadelere yer verildi / Görsel: Independent Türkçe

İş yoğunluğunun fazla olduğu icra dairelerinde zaman zaman avukatlar ve icra çalışanları arasında gerginlikler yaşanıyor.

Avukatlar, icra dairelerinde yaşadıkları sorunları kimi zaman da sosyal medyadan dile getiriyor.

Twitter'da avukatlarla ilgili gelişmelere yer veren bir hesaptan bu sefer farklı bir paylaşım yapıldı.

Paylaşımda İstanbul'daki bir icra dairesine avukat Bulut Müslüm G., imzasıyla verilen dilekçede tepkinin alışılagelmiş ifadelerden farklı bir şekilde dile getirildiği görüldü.

"Rabbim sizleri bildiği gibi yapsın"

8 Şubat 2021 tarihli dilekçede şu ifadelere yer verildi:

28 Aralık 2020 tarihinde borçluların ticaret odasına ortaklarına ve adreslerine belirtir yazı istemesini talep etmemize rağmen halen bu talebimiz yerine getirilememiş olup, şimdiye kadar bu talebimize ilişkin herhangi bir karar da verilmemiştir. Öncelikle belirtmek isteriz ki her iki cihanda da müvekkil, dairenizin çalışanlarına insani olarak haklarını haram ve zıkkım etmektedir. Dairenizce yapılan bu haksızlığın bir gün gelir işini yapmayan memurlardan misliyle çıkacağından inancındayız. Rabbim sizleri bildiği gibi yapsın..

"Talep rızamız dışında ofis çalışanlarımız tarafından sunuldu"

Konuyla ilgili olarak Independent Türkçe'nin ulaştığı avukat Bulut Müslüm G., yaptığı açıklamada, "Bu talep rızamız dışında ofis çalışanlarımız tarafından e-imzamızla icra dairesine sunulmuştur" dedi.

 

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU