Scientology'den ayrılan oyuncu, Tom Cruise'un kendi ses kaydını sızdırarak reklam yaptığını söyledi

Leah Remini, Tom Cruise'un Görevimiz Tehlike 7'nin setinde patlamasını büyük bir reklam kampanyası olarak değerlendirdi

Leah Remini, daha önce Cruise'un 'iyi bir adam olmadığını' söylediğin açıklamalarıyla gündeme gelmişti (Screen Rant)

Eski Scientology tarikatı üyesi oyuncu Leah Remini, Tom Cruise'un Görevimiz Tehlike 7'nin setinde Kovid-19 önlemlerine uyulmaması gerekçesiyle sinirlendiğinin duyulduğu, sızan ses kaydına dair konuştu. Remini bunun büyük bir reklam kampanyası olduğunu düşünüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Underground Banker'da yayımlanan uzun mektubunda Remini, Cruise'un sosyal medyada viral olan ses kaydının bilerek sızdırıldığını ve esasen bunun Cruise tarafından planlandığını söyledi.

Screen Rant'in haberine göre Remini, Cruise'un çalışma arkadaşlarını daha az önemsediğini ve bu patlamanın istismarcı kişiliğinin sadece bir diğer örneği olduğunu söyledi.

Remini'nin bahsi geçen mektubunda şu ifadeler yer aldı:

Tom'un ortaya çıkan tepkisi onun gerçek kişiliğini gösteriyor. O istismarcı biri. Buna tanık olmuştum, eski kız arkadaşı, çalışanlar ve arkadaşları benzer istismarlardan bahsetmişti. Gerçek Tom bu. Bu Tom'un çikolatalı kurabiyeler yapmak için doğru malzemeler olmadığında ev görevlilerine verdiği tepkinin aynısı.

Tom ekibinin ailelerini umursamıyor ve bunların hepsi tanıtım için. Tom aile değerlerine inanmaz. Bahse girerim Tom bu reklamı kendisi için yazdı ve Scientology asistanı kaydını alarak yayımladı.

Tom, pedofillerin mağdurlarının polise ihbarda bulunmasını yasaklayan bir tarikatın üyesi, Tom tecavüz mağdurlarının suçu ve tacizi ihbar etmesini engelleyen bir tarikatın üyesi ve eğer bunu yaparlarsa onun tarikatı bu kişilerinin yaptıklarından ötürü hayatlarının yok edilmesi gerektiğini söylüyor.

Scientology tarikatından 2013'te ayrılan Remini daha önce Tom Cruise'a dair yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

Tom, bu ‘iyi adam' rolünü uzun süredir oynuyor. Çünkü Scientology politikasının istediği şey bu: Dünya çapında iyi bir imaj yaratmak ve ‘iyi davranışların' duyulmasını sağlamak. Ama aslında eylemlerine bakarsanız, tutarlı biri olmadığını görürsünüz.

Cruise'un bahsi geçen ses kaydında şu ifadeleri kullandığı duyuluyordu:

Altın standart biziz. Bizim sayemizde Hollywood’a dönerek filmler çekiyorlar. Çünkü bize ve yaptığımız şeye inanıyorlar. Geceleri lanet olası her stüdyoyla, sigorta şirketleriyle, yapımcılarla telefondayım ve bize bakıyorlar, filmlerini yapmak için bizden faydalanıyorlar. Binlerce iş yaratıyoruz sizi gidi adi herifler. Bunu bir daha görmek istemiyorum. Asla!

Endüstrimiz kapandığı için lanet evlerini kaybeden kişilere bunu anlatabilirsiniz. Masalarına yemek koyamayacak ya da üniversite harçlarını ödeyemeyecekler. Her gece bu lanet endüstrinin geleceğini düşünerek yatıyorum. Bu yüzden üzgünüm, özürlerinizi kabul etmiyorum. Size söylemiştim ve şimdi bunu istiyorum, eğer buna uymazsanız gidersiniz. Bu lanet filmi yarıda kesmeyeceğiz! Anlaşıldı mı?

Eğer bunu yaptığınızı bir daha görürsem s**tir olup gidersiniz. Anlatabiliyor muyum? Ne istediğimi anladınız mı? Sorumluluğumun farkında mısınız?

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU