The Big Bang Theory'nin Penny'si kendi karakterinin neden önemli olduğunu anlattı

Dizinin bitmesinin üzerinden neredeyse bir yıl geçtikten sonra Kaley Cuoco karakterinin önemini açıkladı

Dizinin hayranları kısa süre önce Sheldon ve Penny'nin yer aldığı Noel bölümü sahnesinde devamlılık hatası bulmuştu (CBS)

The Big Bang Theory dizisindeki Penny rolüyle tüm dünyada tanınır hale gelen Kaley Cuoco, karakterinin dizi açısından neden önemli olduğunu açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

CBS’in uzun soluklu dizisi geçen yıl duygusal bir özel bölümle sona ermişti. Ancak sevilen diziye dair geçmişe dönük tartışmalar hem oyuncular hem de dizinin hayranları açısından hâlâ önemli görünüyor. 

Ünlü oyuncu dizinin ilk üç sezonu boyunca Jim Parsons’ın canlandırdığı Sheldon ve Johnny Galecki’nin canlandırdığı Leonard’ın komşusu rolünde tek ana kadın karakterdi. Penny, Sheldon ve Leonard’ın çevresiyle iyi arkadaşlıklar geliştirmişti. 

Screen Rant’in haberine göre verdiği yeni röportajda Cuoco, sevilen karaktere dair şu ifadeleri kullandı:

O seyirciyi temsil ediyordu. Büyük amaçları vardı ve o adamları seviyordu. İzleyiciler ilk günden itibaren onun tarafındaydı çünkü o her zaman nazikti. Onlarla birlikte gülüyordu, onlara gülmüyordu. O her zaman grubun bir parçasıydı.

Penny dizide yıllar içinde epey değişmişti. Sosyal açıdan beceriksiz bir dahi olan Sheldon’a karşı çoğunlukla sabırlıydı. Raj’ın güven kazanmasına ve kadınlarla konuşmaya başlamasına yardımcı olmuştu. Howard’ı Bernie’yle tanıştırmıştı. Ve nihayetinde evlendiği Leonard’a karşı gerçek bir sevgi beslemişti. 

Öte yandan dizinin sevilen bir diğer oyuncusu Parsons kısa süre önce yaptığı açıklamada dizinin geri dönebileceğini ve ekibin yeniden bir araya gelebileceğini ima etmişti.

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU