Amazon'un The Boys spin-off'una dair şu ana kadar ortaya çıkan tüm detaylar

Amazon dizinin ciddi bir izleyici kitlesi olduğunu açıklamıştı

Spin-off'un 2022'de yayımlanması bekleniyor (Amazon Prime)

The Boys, Amazon’un şu ana kadarki en büyük yapımı. Amazon kendi verilerine göre dizinin ikinci sezonunun şu ana kadar en çok izlenen yapımlardan biri olduğunu belirtiyor. Dolayısıyla, dijital yayın platformunun evrende geçen başka projelere onay vermesi fazlasıyla mantıklı görünüyor. 

The Boys’un baş yapımcısı Craig Rosenberg’in yazdığı spin-off (orijinal yapımdaki bir konuya ya da karaktere odaklanan yan ürün -ed.n.) genç süper kahramanlar için eğitim veren bir kolejde geçecek. Bu kolej karanlık şirket Vought International tarafından yönetiliyor. 

Yeni bir dizi üzerinde çalışıldığı haberi 24 Eylül’de duyurulmuştu ve Inverse’ün haberine göre dizi görsel efekt ve animasyonlar üzerine değil, gerçek oyuncularla çekilecek görüntülere dayanacak. 

 

 

The Boys spin-off’unun Mayıs 2022’de hayranlarıyla buluşması bekleniyor. Öte yandan dizide kimlerin yer alacağı henüz belli değil. 

Amazon’un yaptığı paylaşıma göre dizi, Amerika’nın genç kahramanlar için oluşturduğu tek kolejde geçecek ve kahramanların "fiziksel, cinsel ve ahlaki sınırlar içindeki hayatları" irdelenecek. Dizinin 18 yaşından küçükler için uygun olmayacağı da belirtildi. 

The Boys evreninde kolejin sahibi şirket süper kahramanlar yaratmak için bebeklere kimyasal enjekte etmesiyle biliniyor. 

 

Independent Türkçe, Inverse, Beyaz Perde

DAHA FAZLA HABER OKU