Friends'in Joey'si set arkadaşını ikna ederek diziyi kurtarmış

Friends dizisinin yıldızı Lisa Kudrow dizide Joey karakterini canlandıran LeBlanc’ın dizinin kaderini nasıl değiştirdiğini anlattı

Friends oyuncularının yeniden bir araya geleceği özel yapımın çalışmaları koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenmişti (NBC)

Tüm zamanların en çok sevilen dizilerinden Friends’in yıldızı Lisa Kudrow, üçüncü sezonda Matt LeBlanc’ın dizinin kaderini nasıl değiştirdiğini açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizide Phoebe Buffay karakterini canlandıran Lisa Kudrow, Joey Tribbiani karakterini canlandıran Matt LeBlanc’ın üçüncü sezonda diziye dair şüphelerini dağıttığını ve dizinin erken döneminde farklı bir yola girmesini önlediğini söyledi. 

Dizinin ilk kez yayımlanmasının üzerinden neredeyse 26 yıl geçti. Friends her ne kadar 10 sezonun ardından hayranlarına elveda dese de dijital yayın platformlarında yayımlanan eski bölümler hâlâ popülaritesini koruyor. 

Ancak görünüşe göre oyuncu kadrosunun üyelerinden biri erken sayılabilecek bir sezonda diziden neredeyse ayrılıyormuş. 

Kudrow kısa süre önce dizinin üçüncü yılının ardından karakterine dair soru işaretleri yaşadığını ve o dönem devam etmek isteyip istemediğinden emin olamadığını söyledi. Neyse ki Matt LeBlanc onu kalmaya ikna etmiş. 

 

 

Kevin Nealon’ın programına katılan 57 yaşındaki ünlü oyuncu ilk başta karakterine girmek için ne kadar zorlandığından bahsetti. 

Mirror'ın haberine göre Kudrow şu ifadeleri kullandı:

Aptal kızları oynadım evet ama aslında bu ben değildim. Berbat hissediyordum, onları kandırmıştım. Seçmelerde o süreçle başa çıkabilen bir tek bendim ve sanırım bu şekilde başardım. Bu yüzden Phoebe olmak için çok çalışmak zorunda kaldım.

O kadar çok mücadele ediyordum ki, LeBlanc gelip 'Neyin var?' diye sormuştu. Ben de, 'Yapamayacağım, bunun bende olduğunu sanmıyorum, yani ne yaptığımı bilmiyorum' dedim. O da, 'Sen osun sakin ol. Bu karakteri üç senedir canlandırıyorsun. Çok çalışıyorsun. Asıl sorunun bu. Bu kadar sıkı çalışmana gerek yok. Rahatla' dedi. Ve haklıydı.

O noktadan sonra  Courteney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer’ın yer aldığı dizi 7 sezon daha devam etti ve tüm dünyada büyük bir başarı kazandı. 

 

Independent Türkçe, Mirror

DAHA FAZLA HABER OKU