Yeni üç boyutlu Harry Potter kitabı, okurları Diagon Yolu'nun derinliklerine götürüyor

Harry Potter dünyasındaki detayları açığa çıkaran kitap okurların Büyücülük Evreni’ne dair daha fazla şey öğrenmesine olanak tanıyor

Ekim'de ayrıca Hogwarts'ta Noel kutlamalarının nasıl yapıldığını anlatan bir kitap da yayımlanacak (Warner Bros.)

Yeni üç boyutlu Harry Potter kitabı, okurları benzersiz biçimde Diagon Yolu’nun gizemli dünyasına görütüyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant'in haberine göre Harry Potter: A Pop-Up Guide to Diagon Alley and Beyond (Harry Potter: Diagon Yolu ve Ötesi’nin Üç Boyutlu Rehberi) isimli kitap Insight Editions tarafından Ekim’de yayımlanacak. 

J.K. Rowling’in ilk Harry Potter kitabı Harry Potter ve Felsefe Taşı’nın 1997’de yayımlanmasının ardından filme uyarlanmasıyla Diagon Yolu sihirli büyücülük alışverişi sokağı olarak inşa edildi. 

Okul malzemeleri arayan herhangi bir Hogwarts öğrencisi için önemli bir durak olmasının yanı sıra Diagon Yolu, karanlık sırlardan ve sinsi büyücülerden de nasibini aldı. Ve elbette Harry’nin parasının saklandığı Gringotts Büyücü Bankası’nın yeri ve sayısız diğer sırlar nedeniyle de bu bölge Harry Potter hayranları tarafından iyi biliniyor. 

Potter serisinin hayranları için Diagon Yolu, büyücülük dünyasındaki önemli olayların geniş çeşitliliği sayesinde tüm kitap ve romanların en ilgi çekici yerlerinden biri. 

 

 

Diagon Yolu Universal Studios’un Wizard World tema parkında da gerçek hayatta ziyaret edilebilir ancak Kovid-19 nedeniyle kısa süre içinde yeniden açılması beklenmiyor. Neyse ki yeni üç boyutlu Diagon Yolu rehberi hayranların merakını girederebilir. 

Yeni kitap üç boyutlu kitap konseptini yeni bir seviyeye taşıyor ve hayranların Diagon Yolu’nun her sayfada canlandığını görmelerine izin vermekle kalmıyor, kitabın tamamını alışveriş alanına dönüştürüyor. 

Kağıt mühendisi Matthew Reinhardt tarafından hazırlanan kitap Gringotts’un altında hayranları maceraya çıkarıyor. 

Kitap 20 Ekim’de yayımlanacak. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU