Fatih Altaylı’dan Ahmet Hakan’a: Atatürk’ün kıymetini 50 yaşından sonra anladı

Altaylı, Abdullah Gül hakkında kaleme aldığı yazı üzerinden Hakan’ı eleştirdi

Fotoğraf: Twitter

Habertük yazarı Fatih Altaylı, Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni ve yazarı Ahmet Hakan’ın 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül hakkında kaleme aldığı yazıyı eleştirdi.

“Abdullah Gül’le dalga geçen bu yazar kardeşimiz de yakın zamana kadar 10 Kasımları umursamamakla, saygı duruşunda bulunmamakla, Atatürk’ü önemsememekle ve değer vermemekle övünürdü” diyen Altaylı, “Gül’le alay eden yazar, Atatürk’ün kıymetini 50 yaşından sonra anladı” ifadelerini kullandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hakan, Gül’ün 30 Ağustos mesajını değerlendirmiş, “Mesajdaki Atatürk vurgusunu görünce... Bilmiş bir gülümsemeyle...İçimden şöyle dedim: ‘Adeta ‘millet ittifakı’nın cumhurbaşkanlığı aday adaylığı için başvuru dilekçesi gibi” demişti.

Altaylı: Sonuçta aynı siyasi soydan geliyorsunuz

Hakan’ın Gül’le dalga geçtiğini  ifade eden Altaylı, “Bu yazar kardeşimiz de yakın zamana kadar 10 Kasımları umursamamakla, saygı duruşunda bulunmamakla, Atatürk’ü önemsememekle ve değer vermemekle övünürdü.O da Gül gibi sonradan fikir değiştirdiğini açıkladı” dedi.

Altaylı şöyle devam etti:

Gül’le alay eden yazar, Atatürk’ün kıymetini 50 yaşından sonra anladı.(Anladıysa) Yazarın alay ettiği Abdullah Gül de 60’ından sonra...
10 yıl için birbirinizi kırmayın.
Sonuçta aynı siyasi soydan geliyorsunuz!

 

Independent Türkçe, Habertürk

DAHA FAZLA HABER OKU