Örümcek Adam, Marvel Sinematik Evreni’ndeki yeni en iyi arkadaşını buldu

Peter Parker ve Fantastik Dörtlü’nün Alev Adam’ını (Human Torch) Marvel Sinematik Evreni’nde bir arada görebiliriz

Marvel Evreni’ndeki bazı kahramanlar genel olarak yalnız takılır. Akla ilk gelen karakterler Wolverine ve Punisher. İkisi de ellerinden geldiğince hem sivillerden hem süper kahraman ahalisinden uzak durur. 

Örümcek Adam’ın da dahil olduğu diğer grupsa ekip oyuncusu olmalarıyla bilinir. Peter Parker’ın Tom Holland’ın canlandırdığı Marvel Sinematik Evreni versiyonu da kalabalık içinde olmayı kesinlikle seven bir tip.

Şimdiden serinin bir dizi kahramanıyla iyi dost oldu ve anlaşılan yakında yeni bir kanka edinecek.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

We Got This Covered’da yer alan habere göre bu kişi, Fantastik Dörtlü’nün Alev Adam’ından (Human Torch) başkası değil.

Bu durum epey mantıklı. Neticede Örümcek Adam ve Johnny Storm çizgi romanlarda çok kez ortak çalıştı. Hatta kimliğiyle ilgili epey korumacı olan Parker bir noktada Johnny’e kimliğini bile açıkladı.

Çizgi romanlarda iki karakter ev arkadaşı da oluyor. Gerçi bu, en iyi arkadaşla beraber yaşamanın her zaman iyi bir fikir olmadığını öğrendikleri, biraz sallantılı bir deneyim oluyor. İkilinin elbette çeşitli mevzularda inatlaştığı da oluyor.

Yani Marvel Sinematik Evreni’ndeki dostlukları iki rakip olarak da başlayabilir ve bu noktadan ilerleyebilirler. Her halükarda Örümcek Adam ve Alev Adam’ı Marvel Sinematik Evreni’nde sıklıkla bir arada göreceğimiz muhtemel. 

Öte yandan bu gerçekleşmeden önce Marvel’ın bize bir süredir sinematik evrene girişini beklediğimiz Fantastik Dörtü’yü vermesi gerekiyor.

Ekibin lideri Bay Fantastik, namı diğer Reed Richards’ı The Office’ten John Krasinski’nin canlandıracağına dair söylentiler olmakla birlikte henüz oyuncu kadrosuna ilişkin resmi bir duyuru yok.

Ekibin ne zaman görücüye çıkacağını da henüz bilmiyoruz ama ekibi ilk göreceğimiz yerin Ant Man 3’ün jenerik sonrası sahnesi olacağı öne sürülüyor.

 

We Got This Covered

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU