Milli Gazete yazarı: Yeni dünya planı insan nüfusunu 1 milyara indirmek

Fatma Tuncer: Yeryüzünde mevcut olan kaynakların bu seçkin kesimin hizmetine sunulması hedefleniyor

Fotoğraf: AA

Milli Gazete yazarlarından Fatma Tuncer, “ABD’yi oluşturan ailelerin tek bir devlet oluşturma çabası içerisinde olduğunu”, yen dünya düzeninde hedefin insan nüfusunu 1 milyara indirmek olduğu görüşünü dile getirdi.

Tuncer, “İnsanın şiddete eğilimi” başlıklı köşe yazısının ilgili kısmı şöyle:

Dünyanın efendiliğine soyunan ABD zihniyeti, son yıllarda isimleri sıklıkla zikredilen ailelerin başı çektiği bir birliktelik ağından oluşuyor. Bu ağın içinde yer alan zihniyetler 19. yüzyıldan beri yoğun şekilde çalışmakta ve küresel ağın alt yapısını yani siyasi ekonomik ve kültürel anlamda gücü tekelinde tutan tek bir dünya devleti oluşturma hevesini gütmektedirler.

Sözde efendilerin hâkim olduğu bu dünya devletinde geri kalanlar bu zevatların hizmetkârı olacaklar(!) Küresel efendiler tasavvur edilen dünya devleti için bir milyar insanın kâfi olacağını söylüyor geri kalanları ise atıl bir eşya gibi görüp hayattan silmek istiyorlar.

 Zira yeni dünya düzeni tasavvuru planında dünya nüfusunun bir milyara indirgenmesi ve yeryüzünde mevcut olan kaynakların bu seçkin kesimin hizmetine sunulması hedefleniyor. Analistler son yıllarda gündemden düşmeyen ithal tohumların, aşıların ve doğum kontrolü konusunda yapılan çalışmaların nüfusun azaltılmasına yönelik olarak yapıldığını söylüyorlar. Bizim mahallenin insanı ise sorunların kaynağına inmek yerine küresel medya üzerinden aktarılan bilgi ve değerlendirmelere tabi olmuş, -bu bela başımıza hangi günahımızdan geldi- deyip kıyıya çekiliyor.

Keşke bu soruya makul bir cevap bulabilseler ve nelerin bizi gaflete, tefrikaya ve acziyete düşürdüğünü doğru şekilde anlayıp analiz edebilselerdi. Ama fotoğrafın görünen yüzüne bakılırsa şimdilik bu mümkün görünmüyor.

 

Milli Gazete, Independent Türkçe

 

DAHA FAZLA HABER OKU