Mudo’nun patronu: Ben evden çıkmıyorum ki, çalışanlarıma nasıl “İşe gidin” diyeyim?

Hürriyet’e konuşan Mudo Kurucusu ve Onursal Başkanı Mustafa Taviloğlu, AVM’lerin derhal kapatılması gerektiğini söyleyerek “İnsanlar sağlıklarının bozulmaması için çaba gösterirken gömlek almaya mı gelecek?” dedi

Fotoğraf: YouTube

Koronavirüsün yayılmasını engellemek üzere kafe, kahvehane, lokanta, tiyatro, sinema gibi işletmelerin kapatılmasının ardından alışveriş merkezlerinin (AVM) akıbeti hâlâ belli değil. 

AVM’lerde 110’a yakın mağazası bulunan moda markası Mudo’nun Kurucusu ve Onursal Başkanı Mustafa Taviloğlu’na göre AVM’ler bir an önce kapanmalı. 

Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun üstüne basa basa temasın azaltılması gerektiğini söylediğini hatırlatan Taviloğlu, “Vatandaşlara evden çıkmayın denirken, benim çalışanlarım mağaza gelmek zorunda kalıyor” dedi. 
 

Mustafa Taviloğlu
Mudo Onursal Başkanı Mustafa Taviloğlu/ Fotoğraf: Facebook


Ben evden çıkmıyorum ki, onlara nasıl işe gidin diyeyim” ifadelerini kullanan Taviloğlu, Hürriyet’ten Burak Çoşan’a yaptığı açıklamada "İnsanlar sağlıklarının bozulmaması için çaba gösterirken gömlek almaya mı gelecek?" diye konuştu. 

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD), sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada koronavirüs tedbirleri kapsamında, temasları en aza indirmek amacıyla Bakanlıkların belirleyeceği tarihe kadar, cadde ve AVM’lerde perakende ticarete ara verilmesi konusunda tavsiye kararı alındığını duyurdu. 

 


Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU