Nicolas Cage, Nicolas Cage hakkındaki filmde Nicolas Cage'i canlandıracak

Cage, filmde kendisinin 1990'lardaki egoist haliyle konuşurken yer alıyor ve geçmişteki hali Cage'in düşük bütçeli çok sayıda filmde yer almasıyla dalga geçiyor

1964 doğumlu ABD'li aktör Nicolas Cage kariyeri boyunca yüzden fazla filmde rol aldı (AFP)

Söylentilere göre Nicolas Cage, kendisinin Quentin Tarantino'nun yeni filminde rol kapmaya çalışırken canlandırıldığı bir filmde kendisini oynamak için görüşmeler yapıyor.

Hollywood Reporter'ın haberine göre, Unbearable Weight of Massive Talent (Muazzam Bir Teteneğin Dayanılmaz Ağırlığı) ismini taşıyan ve kendine gönderme yapıyor gibi gözüken film için yapımcı Lionsgate'le imza atmak için son görüşmeler yapılıyor.

Filmin senaryosunu, That Awkward Moment filminin yönetmeni Tom Gormican ve Gormican'la birlikte Ghosted dizisinin yaratıcılarından Kevin Etten kaleme aldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cage filmde, kendisinin 1990'lardaki egoist haliyle konuşurken yer alıyor ve geçmişteki hali, Cage'in ünlü olmamasıyla, aynı zamanda düşük bütçeli çok sayıda filmde yer almasıyla dalga geçiyor.

Cage'i canlandıran karakter aynı zamanda büyük bir borçla başa çıkmaya çalışıyor. Bu nedenle de kendi yazdığı bir filmin senaryosunu göstermek isteyen, Meksikalı bir uyuşturucu kartelinden hayranının doğum günü partisine katılmayı kabul ediyor.

Tüm bunlar yaşanırken Cage, bir yandan da genç kız kardeşini mutlu etmeye çalışmak zorunda.

Nicolas Cage'in kendisi dışında herhangi bir oyuncunun Nicolas Cage rolü için değelendirilip değerlendirilmediğine dair şimdilik bir bilgi bulunmuyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk

Independent Türkçe için çeviren: Umut Can Yıldız

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU