Big Bang Theory'nin yıldızı yan dizide rolünü yeniden canlandıracak mı?

"Asla asla deme"

Jim Parsons (arkada), 2007'de başlayan The Big Bang Theory'den 2024'te sona eren Young Sheldon'ın finaline dek 17 yıl boyunca Sheldon Cooper'ı canlandırdı (CBS)

The Big Bang Theory'nin yıldızı Jim Parsons, Sheldon Cooper rolünü üçüncü kez tekrarlama olasılığı hakkındaki düşüncelerini paylaştı. 

İkonik sitcom'un 12 sezonunun tamamında nevrotik karakteri canlandıran Parsons, daha sonra 7 sezonluk öncül devam dizisi Young Sheldon'ın anlatıcısı rolüne sesiyle hayat vermiş ve dizinin finalinde kamera karşısına geçmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

51 yaşındaki aktörün, henüz resmi olarak yeşil ışık yakılmasa da geliştirme aşamasındaki isimsiz yan dizide görünmesi planlanmıyor. Dizinin diğer yıldızları Kevin Sussman, Brian Posehn ve Lauren Lapkus'un ise rollerini yeniden oynaması bekleniyor. 

Cuma günü Who's Talking To Chris Wallace? adlı sohbet programına katılan Altın Küre ödüllü oyuncuya, rolünü yeniden canlandırıp canlandırmayacağı soruldu. Amerikalı aktör, Sheldon Cooper'ı oynamaya ara verebileceğini söylese de ekledi:

Şu anda burada otururken, hayır. Ama ben asla hiçbir şeye 'asla' demem, çünkü hayat çok değişiyor.

"Hayat çok uzun"

Sözlerini "Bilirsiniz, önemli şeylerden biri de bunun, bu haliyle çok özel olmasıydı" diyerek sürdüren oyuncu şöyle devam etti:

Buna 'mucize' demelerinin bir sebebi var.

Amerikalı yıldız, sözlerini "Peki bunu neden yapıyor olalım? Şu anda bu konuda nasıl hissettiğimi bilmiyorum. Ama dediğim gibi, hayat çok uzun" diyerek bitirdi.

Parsons, The Big Bang Theory 2007'de CBS'te yayına girdiğinde teorik fizikçi ve eski dahi çocuk rolünü canlandırmıştı. 

2019'a kadar ikonik komedide rol alan aktör, dizide geçirdiği zaman için "Bu noktada bunun tamamen olmasa da neredeyse yüzde 100 lütuf olduğunu hissediyorum dedi: 

Biliyorum ki bunu 10 yıl önce söyleyemezdim.

Öte yandan Young Sheldon'ın yan dizisi Georgie & Mandy's First Marriage 17 Ekim Perşembe günü CBS'te prömiyerini yapacak. Montana Jordan ve Emily Osment, Sheldon'ın ağabeyi Georgie Cooper ve eşi Mandy McAllister rollerini yeniden canlandıracak.


Independent Türkçe, Deadline, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU