Al Pacino, baba olmanın "tüm hayatını değiştirdiğini" söyledi

Oyuncu "En azından bana göre, epey büyük bir hayat yaşadım" diyor

Al Pacino, eski sevgilisi Noor Alfallah'la paylaştığı bir yaşındaki oğlu doğduktan sonra baba olmanın 'hayatını değiştirdiğini' söylüyor (Reuters)

Al Pacino, babalık deneyimi ve bunun nasıl daha iyi biri olmasını sağladığı hakkında tatlı bir şekilde konuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

84 yaşındaki Pacino, 9 Ekim'de yayımlanan People röportajında, eski kız arkadaşı Noor Alfallah'la paylaştığı oğlu Roman dünyaya geldikten bir yıl sonra ebeveyn olmanın neşesine dair konuştu. 80'li yaşlarında yeniden baba olmadan önce Pacino'nun, oyuncu Beverly D'Angelo'yla 23 yaşındaki ikizleri Anton ve Olivia, Jan Tarrant'la da 34 yaşındaki kız çocuğu Julie olmak üzere halihazırda üç çocuğu vardı.   

Baba'nın (The Godfather) yıldızı, baba olmayı hayatı boyunca motive kalmasını sağlayan bir şey gibi görüyor.

Pacino, People'a "Tüm hayatımı değiştirdi" dedi.

Kendi odağını çocuğun olan diğer insanlara verme fikri… İşte sevgi bu.

Pacino ayrıca, ismini annesinin kendisine taktığı lakaptan alan yeni anı kitabı Sonny Boy'u yazarken, bunun çocukları da dahil sevdikleri için olmasını istediğini de paylaştı.

Pacino "En azından bana göre, epey büyük bir hayat yaşadım" dedi.

Pacino çocuklarıyla ilişkisine ne kadar değer verdiğini sıkça paylaşıyor. Yakın zamanda, New York Times'la bir röportajda, kitabının sonunda yer alan ve 16 aylık oğluyla ilgili bazı kesitler hakkında konuşmuştu. Pacino, anı kitabını yazdığından bu yana Roman'ın biraz büyüdüğünü vurgulamıştı.  

Pacino "Onun hakkında yazarken (bir buçuk yaşından) küçüktü. Biraz daha dünyanın içinde artık. Bir şeyler öğreniyor" diye eklemişti.

Pacino, hikayesini Roman'ın bir gün okuması için yazmak istediğini dile getirdikten sonra, yaşı kaç olursa olsun, oğlunun büyüdüğünü görmeyi umduğunu da söylemişti.

Pacino "Bu da tabii ki sebeplerden biri. Bu, benim mümkünse biraz daha uzun süre burada kalmam için de bir çaba oldu" demişti.

People'la bir röportaj sırasında Pacino, Roman'ın annesi Alfallah'la resmen ayrıldıklarını doğrulamıştı. Yapımcıyla ilişkisinin doğası sorulduğunda şöyle yanıtlamıştı:

Hayır. Bir arkadaşlık ilişkimiz var.

Pacino'nun bir temsilcisi de People'a "Al ve Noor çok iyi arkadaş, yıllardır öyleler ve oğulları Roman'ı birlikte yetiştiriyorlar" diye eklemişti.

Geçen sene, Pacino'yla Alfallah'ın ayrıldığına dair ilk haberler temsilcileri tarafından yalanlanmıştı. Ancak Kasım 2023'te TMZ'nin ulaştığı yasal belgeler, ikilinin hazırlayıp kararlaştırdığı velayet anlaşmasının detaylarını doğrulamıştı. Pacino'nun çocuğunu ziyaret etme hakkı var ve Alfallah, oğulları üzerinde birincil velayete sahip. Her ikisinin de temelde yasal velayeti bulunuyor.

Pacino, eski sevgilisine çocuk nafakası olarak önden 110 bin dolar ödemeyi kabul etmiş ve kendisinin temel çocuk desteği için aylık 30 bin dolar ödemesine karar verilmişti. Ayrıca Pacino, bir gece hemşiresi için de aylık 13 bin dolar ödemek zorunda ve sigorta tarafından karşılanmayan her bir tıbbi masrafı üstlenecek.

Bununla birlikte New York Post, ikilinin arkadaş kaldığını ve eylülde Alfallah'ın 30. yaş gününü birlikte kutladıklarını aktarmıştı. Serpico'nun yıldızı, Alfallah'ın doğum günü pastasındaki mumları söndürmesine yardım ederken görüntülenmişti.


*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: İdil Barım

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU