Donald Trump'ın mitinginde zıplayan Elon Musk viral oldu

"Elon Musk neden bir Roblox karakteri gibi zıplıyor HAHAHA"

5 Ekim'de, Pensilvanya'nın Butler kentindeki bir miting sahnesinde Elon Musk, Donald Trump'ın yanında (AFP)

Sosyal medya kullanıcıları, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın cumartesi günkü mitingine katılan Elon Musk'ın sahnedeki büyük anını yakalamak için internete koştu.

Dünyanın en zengin adamı 5 Ekim'de, Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayına, seçimden bir ay önce destek vermek üzere Pensilvanya'da, temmuzda eski başkana bir suikast girişiminin yaşandığı Butler kentinde eşlik etmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Trump, mitingde X'in (Twitter) sahibini "ifade özgürlüğünü kurtaran" adam ve "roket üreticisi" diye tanıtarak sahneye davet etmişti. Musk, Trump'ın yanına siyah bir "Amerika'yı Yeniden Harika Yapın" beyzbol şapkası ve "Mars'ı İşgal Et" tişörtüyle geldi ve kendisinin "karanlık MAGA" olduğunu söyleyerek aşırı sağcı bir internet mimine gönderme yapmıştı.

SpaceX'in sahibi, etrafındaki kalabalığa el sallayarak neşeyle zıplarken görüntülenmişti. Sosyal medya kullanıcıları da hemen iş adamıyla "gelmiş geçmiş en iyi zıplayıcı" diye dalga geçmek için hesaplarına koştu.

Musk'ın havada olduğu kesitler, sincap görselleriyle ve The Simpsons sahneleriyle yan yana bir şekilde, kendisinin 2022'de 44 milyar dolara satın aldığı platform X'te paylaşıldı.

Bir X kullanıcısı, Trump'ın arkasında zıplayan Musk'ın görüntülerine "Bu kimse için bir şey ifade edecek mi bilmiyorum ama Elon Musk evde eğitim almış bir çocuk gibi zıplıyor" yazdı.
 

Elon Musk
5 Ekim'de, Pensilvanya'nın Butler kentindeki bir miting sahnesinde Elon Musk, Donald Trump'ın yanında (Reuters)


Bir başkası da şöyle dedi:

Elon Musk, Trump'ın Seçim Mitinginde Zıplamaya Karar Verdi ve Anında Bir Mim Kahramanı Oldu.

Bir internet dedektifi, Friends'de Ross'un yeni bir daire bulduğuna inanarak Rachel ve Phoebe'yle birlikte zıpladığı sahneyi anımsadı. David Schwimmer'ın canlandırdığı Ross, sahnede kollarını sallarken ve tiz bir sesle bağırırken görülüyordu.
 

EKİM 2024: "Elon Musk bu mitinge geldiğinde...'Bir aptal gibi zıpla ve yalvar' dedim ve bunu yaptı." #DorkMAGA

Başkalarıysa Musk'ın sahnede havaya sıçradığı görüntüye yaptıkları yorumlara #dorkmaga (şapşalmaga) etiketini ekledi.
 


Bir kullanıcı "Ben oradaydım, @elonmusk gördüğümüz herkesten daha yükseğe sıçradı. Bazıları, onun çağımızın en iyi zıplayıcı olduğunu söylüyordu. Abraham Lincoln'dan bile daha yüksekteydi" yazdı.
 


Bir başkası da "Elon Musk, Donald Trump'a bir fotoğraftaki en saçma, en utanç verici insan olmamak için nadir bir fırsat sunuyor" yazdı.

Başka biriyse popüler çevrimiçi bilgisayar oyununa gönderme yaparak "Elon Musk neden bir Roblox karakteri gibi zıplıyor HAHAHA" diye sorguladı. 

Bir Threads kullanıcısı, Musk'ın zıpladığı anın ekran görüntülerini Titanik (Titanic), İlk Aşk, İlk Dans (Dirty Dancing) ve Joker gibi ikonik filmlerin sahnelerine ekledi. Musk'ın vücudu, Mario'yla Luigi'nin ve Jurassic Park'taki Giganotosaurus'un yanına yapıştırıldı.

Musk, mitingde "Bence bu seçim, hayatımızın en önemli seçimi. Bu, sıradan bir seçim değil" demişti.

Başkan Trump, anayasanın korunması için kazanmalı. Amerika'da demokrasinin korunması için kazanmalı. Onun kazanmak zorunda olduğu bir durumdayız, kazanması gerekiyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: İdil Barım 

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU