Dune serisinin yıldızı yeni rolü için tanınmaz hale geldi

Meşhur masa tenisi oyuncusunu canlandıracak

Timothée Chalamet, Denis Villeneuve'ün yönettiği Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki'de Paul Atreides rolünü tekrarlamıştı (Warner Bros)

O, halihazırda yeni projeleri ve dopdolu programıyla gezegendeki en popüler film yıldızlarından biri. Ancak Fransız asıllı Amerikalı aktör, Gwyneth Paltrow'un da oynadığı yeni filminin setinden gelen ilk karelerden anlaşıldığına göre bambaşka birine dönüşmüş durumda.

28 yaşındaki Timothée Chalamet, profesyonel bir masa tenisi oyuncusunu konu alan yeni A24 filmi Marty Supreme'in çekimleri devam ederken Manhattan'da kostümlü olarak görüntülendi.
 


Set fotoğraflarında Dune: Çöl Gezegeni (Dune) serisinin yıldızı Chalamet'nin 1950'ler tarzındaki saç modeli, yuvarlak tel çerçeveli gözlükleri ve koyu renkli süveteri dikkat çekiyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Chalamet'nin yapımcılığını da üstlendiği filme yakın kaynaklar, projenin kurgulanmış bir hikaye anlatacağını söylemişti. Variety ise haberinde, filmin profesyonel masa tenisi oyuncusu Marty Reisman'dan esinlendiğini ifade etmişti.

Marty Supreme, 40 yaşındaki yönetmen Josh Safdie'yi son iki filmi Uncut Gems ve Soygun'un (Good Time) dağıtımını üstlenen bağımsız yapım şirketi A24'le yeniden bir araya getiriyor.

2012'de hayatını kaybeden Marty Reisman, kariyerine bahis ve para ödülü için masa tenisi oynayarak başlamıştı.

Kariyerini ve hayatını anlatan kitaplar da yazan Reisman, 1946'dan 2002'ye kadar 22 şampiyonluk kazanmıştı. 67 yaşındayken ABD Ulusal Hardbat Şampiyonası'nda yarışmış ve bir raket sporunda ulusal bir yarışmayı kazanan en yaşlı oyuncu olmuştu.

82 yaşında yaşamını yitiren Reisman, "masa tenisinin sihirbazı" diye anılırdı.


Independent Türkçe, Daily Mail, Deadline, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU