Batman'in düşmanları beyazperdeye geliyor

Joker ve Penguen'den daha meşhur olabilecekler mi?

Batman'in geçmişi 1939'a dayanırken Bane'le Deathstroke 1980 ve 1990'lı yıllarda ortaya çıktı (Warner Bros)

DC Studios, Batman'in kötü adamları Bane ve Deathstroke'u beyazperdede gösterecek yeni bir film için kolları sıvadı. 

2025'te vizyona girmesi beklenen Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya'ya (Captain America: Brave New World) imza atan senarist Matthew Orton, yeni filmi yazmakla görevlendirildi. 

Henüz ilk aşamalarında olan projede hangi yönetmenin veya oyuncuların rol alacağı bilinmiyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

DC Studios'un başındaki James Gunn ve Peter Safran'ın senaryo tamamlananıp kendilerinin onayından geçene kadar filmin çekilmesine izin vermedikleri biliniyor. Yani bu film hiç çekilmeyebilir. 

Son dönemde süper kahramanların yanı sıra kötü karakterlerin de kendi filmleri ve dizileri yapılıyor.

HBO'nun The Penguin'i, Disney+'ın Agatha All Along'u ve Joker: İkili Delilik'i (Joker: Folie à Deux) ve Marvel'ın Venom: Son Dans (Venom: The Last Dance) ve Avcı Kraven'ı (Kraven the Hunter) son dönemdeki kayda değer örneklerden.

Bane, Christopher Nolan'ın 2012'de vizyona giren filmi Kara Şövalye Yükseliyor'da (The Dark Knight Rises) Tom Hardy tarafından, 1997 tarihli Batman & Robin'deyse Robert Swenson tarafından beyazperdeye getirilmişti. Gotham adlı dizideyse Shane West ona hayat vermişti. 

Slade Wilson olarak da bilinen Deathstroke ise Teen Titans adlı çizgi dizide en çok izlendi zira baş kötü karakter oydu. Arrow dizisinde Manu Bennett, Titans dizisindeyse Esai Morales onu canlandırdı. 2017'de vizyona giren Justice League: Adalet Birliği filminin sonundaki sahnelerde Joe Manganiello'nun Deathstroke olduğu görüldü. 


Independent Türkçe, Variety, Hollywood Reporter

DAHA FAZLA HABER OKU