Gerçek suç dizisi 4 günde zirveye oturdu: 12,3 milyon izlendi

Yine de önceki sezona yetişemedi

Canavarlar'da Javier Bardem (sağda) ve Chloë Sevigny (solda), Lyle ve Erik'in ebeveynleri José ve Kitty Menendez'i oynuyor (Netflix)

Canavarlar: Lyle ve Erik Menendez'in Hikayesi (Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story), 16-22 Eylül haftasında Netflix'te en çok izlenen diziler arasında zirveye yerleşti. 

Yayın hayatına 19 Eylül'de başlayan gerçek suç dizisi, sadece 4 günde 12,3 milyon izlenme sayısına ulaştı.

Dahmer'a yetişemedi

Ryan Murphy'nin yarattığı antoloji serisinin ilk sezonu, 2022'de gösterime girdiğinde çok daha güçlü bir başlangıç yapmıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dahmer: Canavar - Jeffrey Dahmer'ın Hikayesi (Dahmer: Monster - The Jeffrey Dahmer Story), 5 günde 196,2 milyon saat seyredilmişti. Bu da dizinin süresine göre tahmini 22 milyon izlenme anlamına geliyor. 

Ryan Murphy'nin Netflix'teki bir diğer gerçek suç dizisi Gözcü (The Watcher) ise aynı yıl, 4 günde 125 milyon saat seyredilerek 22,5 milyon görüntülemeye ulaşmıştı.

Öte yandan Netflix, 7 Ekim'de Erik ve Lyle Menendez'le yapılan yeni röportajları içeren bir belgeseli gösterime sokmaya hazırlanıyor. Deadline yazarları, bu belgeselin de Canavarlar'a yeni bir ivme kazandıracağı görüşünde.

Yeni bilimkurgu fırtına gibi

Canavarlar, diziler arasında liderliğe otursa da Netflix'teki tüm içerikler arasında haftanın en çok izlenen yapımı olamadı. 

Bu unvan, 26,8 milyon izlenmeyle yeni bilimkurgu filmi Çirkinler'e (Uglies) gitti. Joey King'in başrolde olduğu film, güzellik standartlarının zorla dayatıldığı distopik bir gelecekte geçiyor.

Hem eleştirmenlerin hem de sinemaseverlerin beğenisini kazanan aksiyon Rebel Ridge, iki hafta zirvede kaldıktan sonra 16,7 milyon izlenmeyle iki numaraya geriledi.

Nicole Kidman'ın dizisi ikinci sırada

Diğer yandan Canavarlar, Nicole Kidman ve Liev Schreiber'ın başrollerini paylaştığı The Perfect Couple'ı, en çok izlenen diziler listesinin zirvesinden indirmeyi başardı. 

Bir önceki hafta 21,9 milyon ve ondan önce de 20,3 milyon izlenen gizemli mini dizi, bu kez 12,3 milyon seyredilme sayısına ulaşabildi.


Independent Türkçe, Variety, Deadline

DAHA FAZLA HABER OKU