Tarzıyla akıllara kazanan Olimpik atıcı, ilk dizi rolünü kaptı

Musk'ın övdüğü sporcu suikastçıyı canlandıracak

Kim, beden öğretmeninin teşvikiyle ortaokulda atıcılıkla tanışmıştı (Instagram/Twitter)

Paris Olimpiyatları'nda duruşu ve tarzıyla ünlü olan Güney Koreli atıcı Kim Ye-ji, ilk oyunculuk deneyimine hazırlanıyor. 

10 metre havalı tabanca kadınlarda gümüş madalya kazanan sporcu, Asia filminin dizi formatında yayımlanacak spin-off'u Crush'da oynayacak. 

Lee Jung-sub'un yönetmen koltuğunda oturduğu iki proje de yapım aşamasında. Lee'nin CEO'su olduğu Asia Lab şirketinin üstlendiği yapımlarda, farklı karakterlerin ırkçılığa karşı mücadeleleri anlatılıyor. Olimpik atıcı Kim, Crush'da bir suikastçıyı canlandıracak. 

Sporcunun menajerliğini üstlenen Plifl firmasının CEO'su You Min-guk, Kim'in projede yer almasına dair şunları söylüyor: 

Kim, bir suikastçı olarak ilk rolünü alırken hem heyecanlı hem de gergin. Diziler dünyanın dört bir yanındaki hayranlar için büyük bir armağan olacak.

Yönetmen Lee, Olimpik atıcı Kim'in Asia'daki suikastçıyı canlandıracak Hindistanlı aktris Anushka Sen'le birlikte Crush'da başrolü paylaşacağını belirterek, yapımlara dair detayları ileri bir tarihte açıklayacaklarını söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

32 yaşındaki sporcu, sakin duruşu ve giyim tarzıyla Olimpiyatlar'ın en çok konuşulan isimlerinden biri olmuştu. 

Teknoloji milyarderi Elon Musk da X'teki (Twitter) paylaşımında "Bir aksiyon filminde rol almalı. Oyunculuğa gerek bile yok!" ifadelerini kullanmıştı.
 


Atıcılık klasmanında hiçbir ekipman kullanmadan yarışmasıyla dikkat çeken Yusuf Dikeç de müsabakaların gözde sporcularından birine dönüşmüştü.

10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde gümüş madalya kazanan Dikeç ve Kim'le ilgili sosyal medyada birçok paylaşım yapılmıştı.
 


Dikeç, 2028'de ABD'nin Los Angeles şehrinde düzenlenecek Olimpiyatlar'da altın madalya aldığında sporu bırakacağını belirtmiş, kendisine sinema teklifleri geldiğini de söylemişti.


Independent Türkçe, Straits Times, Korea Joongang Daily

DAHA FAZLA HABER OKU