Rekora doymuyor: Vizyondaki 6. haftasında da zirveyi kaptırmadı

Sinema tarihinde sadece 15 filmin yapabildiğini başardı

The Crown'ın 28 yaşındaki Britanyalı yıldızı Emma Corrin'in de rol aldığı film, Türkiye'de 24 Temmuz Çarşamba günü gösterime girmişti (Walt Disney Studios Motion Pictures)

Disney'in rekortmen macerası Deadpool & Wolverine, gösterimdeki 6. haftasında da gişe listesinin zirvesini kaptırmadı.

ABD'de bu hafta Dennis Quaid'in başrolde olduğu biyografi türündeki Reagan ve meşhur yapım-dağıtım şirketi Blumhouse'un yeni gerilimi Sizi Dinliyor'un (Afraid) da aralarında bulunduğu filmler vizyona girdi.

Bu filmlerin gişe performansı, Deadpool & Wolverine'i zirveden indirmeye yetmedi. Marvel Stüdyoları yapımı, sadece cuma günü 3,6 milyon dolar daha kazanmayı başardı.

Deadpool & Wolverine, sadece Alien: Romulus'un izleyiciyle buluştuğu ilk hafta liderlik koltuğunu ödünç vermişti. Süper kahraman filmi, bir aydan uzun bir süredir gişe hakimiyetini sürdürüyor.

Bir kilometre taşı daha 

Ayrıca popüler filmin ABD'deki hasılatı dün 600 milyon dolara ulaştı. Bu da şimdiye kadar sadece 15 filmin ulaşabildiği bir kilometre taşı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ryan Reynolds ve Hugh Jackman'ın başrollerini paylaştığı Deadpool & Wolverine, 1 milyar dolar barajını aşan 55. film ve bunu başaran 31. Disney yapımı. 

200 milyon dolarlık bütçeyle çekilen filmin, dünya çapındaki kazancı 1,2 milyar doları aştı bile.

Yılın en yüksek hasılat elde eden filmi olma yolunda ilerleyen Deadpool & Wolverine'de iki süper kahraman, yaşadıkları evrenin karşı karşıya kaldığı tehdidi alt etmek üzere istemeyerek bir araya geliyor.

Gişe canavarı komedi Müzede Bir Gece'yi (Night at the Museum) de çeken Shawn Levy'nin yönettiği filmde Reynolds, Deadpool/Wade Wilson'ı canlandırırken Hugh Jackman, 2017 yapımı Logan'da öldürülen karakteri Wolverine'le geri dönüyor.

Filmde başroldeki Reynolds ve Jackman'a Jennifer Garner, Matthew Macfadyen, Morena Baccarin, Emma Corin, Rob Delaney, Leslie Uggams ve Karan Soni gibi isimler eşlik ediyor.


Independent Türkçe, Variety, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU