Ryan Reynolds, ünlü aktörü Deadpool & Wolverine'den neden çıkardığını itiraf etti

Oyuncu, "Bir sevdiğimi öldürmek zorunda kaldım" dedi

(AFP)

Ryan Reynolds, Rob McElhenney'nin sahnelerini Deadpool & Wolverine'den neden çıkardığını açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Serinin son filminin yazar ve yapımcı ortağı olan Deadpool'un 47 yaşındaki yıldızı, It's Always Sunny in Philadelphia'nın oyuncusuyla birlikte Wrexham futbol kulübünün sahibi olduğu halde, yakın arkadaşının kameosunu montaj sürecinde kaldırmaya karar verdi.

Reynolds, gelmiş geçmiş en yüksek hasılat elde eden R reytingli (17 yaş altındakilerin ancak bir ebeveyn eşliğinde izleyebileceği içerik -çn.) filmden McElhenney'nin sahnelerini kesmek zorunda kaldığı için "dehşete düştüğünü" itiraf etti.

Instagram'da uzunca bir gönderi yazan Reynolds, McElhenney'nin sahnelerinin Deadpool & Wolverine'in "dijital ekstralarında" yer alabileceğini umduğunu söyledi.

Toprak Altında'nın (Buried) oyuncusu şöyle açıkladı:

Bir filmin montajını yaparken bazen sevdiklerini öldürmek zorunda kalırsın. Buruk bir kalple, (ve dışarıdan büyük müdahalelerle) bu kameoyla bir sevdiğimi öldürmek zorunda kaldım.

Reynolds şöyle devam etti:

Sekans ilk başta kurguladığımız gibi iyi sonuç vermiyordu. Rob, sahnenin o kadar uzun süre montajda kalmasının tek sebebiydi, çünkü TVA maskesiyle kaskının altında bile onun saf ve neredeyse sonsuz olan yetenek rezervini, yazar kıvraklığını ve 'Ben popüler TV dizileri yaratırım' havasını hissedebiliyorsunuz.

Reynolds, ortak spor girişimleri hakkında "Wrexham'ın konusunu bile açmayalım" diye ekledi.

Rob McElhenney olmasaydı Wrexham gibi bir sevgiyi yaşayamazdım.


Oyuncu, Deadpool & Wolverine'i yapmanın "stressiz olmadığını" açıkladı ve filmi yaratırken "beklentilerin" baskısını hissettiğini ve McElhenney'nin bu baskıyla başa çıkmasını sağladığını itiraf etti.

Reynolds "Stresli işler yaptığında arkadaşlarının yanında olması iyi hissettiriyor" dedi.

Kısmet olmayan bir kameo yüzünden Londra'ya kadar geldiği için dehşete düşsem de arkadaşım benimle o sette bulunduğu için mutluyum. 

Rob'ı gördüğümde kalp atışlarım yavaşlıyor ve sinir sistemim bana bağırmayı kesiyor. O, insanların yanında oluyor. Benim de yanımdaydı.

 

Rob McElhenney ve Hugh Jackman, Deadpool & Wolverine'in setinde (Rob McElhenney X'te)

Ryan Reynolds'ın paylaşımı, Deadpool & Wolverine'in 2019 yapımı Joker'i geride bırakarak gelmiş geçmiş en yüksek hasılat yapan R-reytingli film olmasına denk düşüyor. Marvel çizgi romanının devam filmi, gösterime girdikten sonra, 23 günde dünya çapında 1,086 milyar dolar hasılat elde etmişti.

Reynolds, Marvel Studios'dan bir gönderiyi kendi Instagram hikayesine koyarak bu habere tepkisini paylaşmıştı. Gönderi, şirketin başkanı Kevin Feige'in "Seyircilerin bu filmi, bizim onu çekmeyi sevdiğimiz kadar sevdiğini görmek harika. Tüm o konuşmalara değdi!" dediği bir mesajdı.


*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İdil Barım

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU