Cillian Murphy'nin Peaky Blinders filmindeki rol arkadaşı belli oldu

Keoghan'ın, Peaky Blinders'ın spin-off'undaki rolü saklı tutuluyor

(Reuters)

Barry Keoghan'ın, Netflix'in merakla beklenen ve gelecek sene gösterime girmesi planlanan filmi Peaky Blinders'ın oyuncu kadrosuna katıldığı bildirildi.  

Spin-off, 2013'ten 2022'ye 6 sezonu olan son derece popüler BBC dizisini takip ediyor. I. Dünya Savaşı'nın sonrasında geçen dizide, Oscar ödüllü Cillian Murphy, Birminghamlı gangster Thomas Shelby'yi canlandırıyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Keoghan'ın kadroya dahil olduğunu ilk kez Deadline perşembe günü (29 Ağustos) duyurdu ve role dair detayların saklı tutulduğunu belirtti.

Keoghan, Martin McDonagh'ın 2022'deki başarılı filmi The Banshees of Inisherin'le En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar'a aday gösterilmiş ve aynı kategoride BAFTA ödülünü kazanmıştı. Keoghan, geçen yıl Emerald Fennell'ın tartışma yaratan filmi Saltburn'deki başrolüyle BAFTA ve Altın Küre ödüllerine aday gösterilmişti.

Geçen ay, Dune'un yıldızı Rebecca Ferguson'ın, Shelby rolünü yeniden canlandıracak Murphy'yle birlikte oyuncu kadrosuna dahil olduğu bildirilmişti.

Henüz ismi belli olmayan filmi, Peaky Blinders'ın yaratıcısı Steven Knight yazdı ve dizinin ilk sezonundaki bazı bölümlerin yönetmenliğini üstlenen Tom Harper yönetecek.

Murphy, Deadline'a "Tommy Shelby'nin benimle işi bitmemiş gibi görünüyor" demişti.

Peaky Blinders'ın film versiyonunda Steven Knight ve Tom Harper'la yeniden birlikte çalışmak çok sevindirici. Bu film hayranlar için.

48 yaşındaki İrlandalı'nın dönüşü, ilk olarak martta Knight tarafından doğrulanmıştı. BBC dizisi The Town'ın galasında "Murphy (film) için kesinlikle geri dönüyor" demişti.

Eylülde Digbeth'te yolun hemen aşağısında çekiyoruz.

Knight daha önce Deadline'a filmin hikayesinin II. Dünya Savaşı sırasında geçeceğini söylemişti. Prodüksiyonun bu senenin sonlarına doğru başlaması bekleniyor.

Orijinal BBC dizisinde Tom Hardy, Paul Anderson ve Helen McCrory de rol almıştı.

Hardy, Camden Town'daki bir çetenin lideri olan Alfie Solomons'ı canlandırmıştı.

Haziranda Sky News'a konuşan Hardy, karakterinin gelecek filmde döneceğine dair ipucu vermişti.

"Yüzde yüz, Alfie kesinlikle görünecek ama ne zaman olacağını bilmiyorum" demişti.

Gelip gelmeyeceğini bile bilmiyorum, bu sadece benim tahminim.

Knight daha önce filmin 2024'te seyirciyle buluşacağını söylese de çekimlerin eylülde başlamasıyla yapımın son olarak 2025'te gösterime gireceğini ima etmişti.


*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İdil Barım

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU