Game of Thrones'un yıldızının yeni rolü belli oldu

Çizgi roman uyarlamasında oynayacak

Daenerys rolü için önce Tamzin Merchant seçilmiş, pilot bölüm 2010'da yeniden çekildiğinde Merchant'ın yerini Londra doğumlu Clarke almıştı (HBO)

İzlenme rekorları kıran Game of Thrones'un yıldızı Emilia Clarke, Amazon Prime Video'nun Criminal adlı çizgi roman serisinden uyarlanacak dizisinde başrolde yer alacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

37 yaşındaki Clarke, daha önce açıklanan oyuncular Charlie Hunnam, Richard Jenkins, John Hawkes, Adria Arjona, Logan Browning, Kadeem Hardison, Pat Healy, Taylor Sele, Gus Halper, Aliyah Camacho, Michael Mando, Marvin Jones III, Michael Xavier ve Dominic Burgess'la birlikte rol alacak.

Çizgi roman serisi Ed Brubaker ve Sean Phillips tarafından yaratıldı. Resmi açıklamada serinin "birbirine kenetlenmiş bir suç öyküleri evreni" olduğu belirtiliyor.

Emilia Clarke, "zekası kadar silahını da hızlı kullanan, kurnaz ve cesur bir soyguncu" diye tanımlanan Mallory rolünde izleyicinin karşısına çıkacak.

"Uçlarda bir kadın"

Mallory, Bonnie ve Clyde benzeri tutkulu bir ilişki yaşadığı Ricky Lawless'la birlikte soygunlar yapan bir ekibin parçası. 

Resmi açıklama, karakter özelliklerini şöyle açıklıyor:

Mallory, kanunun yanlış tarafında yaşayan, onu ve tüm ekibini tehlikeli atacak sırlar saklayan, uçlarda bir kadın.

Clarke en çok, 8 sezon süren ve bu süreçte 4 Emmy adaylığı kazandığı rekortmen HBO dizisi Game of Thrones'daki Daenerys Targaryen rolüyle tanınıyor. 

Britanyalı oyuncu, son olarak Disney+'ta ekranlara gelen Marvel dizisi Secret Invasion'da Cobie Smulders, Samuel L. Jackson, Olivia Colman ve Kingsley Ben-Adir gibi ünlü isimlerle birlikte rol almıştı.


Independent Türkçe, Variety, Empire

DAHA FAZLA HABER OKU