Bridget Jones çekimleri "Harry Styles ve Ricky Gervais için kaosa neden oluyor"

Renée Zellweger, Londra'da Hampstead sokaklarında çekim yaparken görüldü

Renée Zellweger, Bridget Jones'un Bebeği'nde (Universal)

Bridget Jones'un devam filminin çekimlerinin Londra'da yaşayan ünlü yıldızların hayatını zorlaştırdığı bildiriliyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bridget Jones serisinin Bridget Jones: Mad About the Boy adlı 4. filminde Renée Zellweger, yeni oyuncular Leo Woodall (One Day, The White Lotus) ve Chiwetel Ejiofor'un (12 Yıllık Esaret [12 Years a Slave], Doktor Strange [Doctor Strange]) yanı sıra Daniel Cleaver rolünü yeniden canlandıracak olan Hugh Grant'le birlikte Haverstock ve Hampstead sokaklarında çekim yapıyor.

Prodüksiyonun Kuzey Londra'da, aralarında "Watermelon Sugar" şarkısıyla tanınan sanatçı Harry Styles ve komedyen Ricky Gervais'in de bulunduğu yıldızların evlerine yakın bölgelerde aksamalara neden olduğu iddia edilirken, bölge sakinlerine evlerinden yalnızca belirli saatlerde çıkmalarını isteyen mektuplar verildiği bildirildi.

The Sun'a konuşan bir kaynak Bridget Jones: Mad About the Boy çekimlerinin hem ünlüler hem de bölgenin diğer sakinleri için "kaosa" neden olduğunu söyledi:

Harry Styles, Rami Malek, Ricky Gervais ve Rowan Atkinson gibi yıldızların yaşadığı mahallelerin hepsine prodüksiyondan çekimleri bölmemeleri hakkında mektuplar geliyor.

Ünlülerden bazıları ve tabii ki orada yaşayan ve çalışan bazı sıradan insanlar bunu hoş karşılamıyor.

Mektuplarda çekimlerin ne zaman yapılacağı bildiriliyor ve bu süre zarfında evlerini terk etmeleri ya da belirli saatlerde gelip gitmemeleri isteniyor.

Bridget Jones

Hugh Grant ve Renée Zellweger, Bridget Jones: Mantığın Sınırı'nda (Bridget Jones: The Edge of Reason) (Allstar/Miramax)​​​​​​


The Independent yorum için Working Title Film'in temsilcileriyle temasa geçti ancak yanıt alamadı.

Michael Morris'in (To Leslie, Better Call Saul) yönettiği yeni film, Zellweger'in karakterinin Mark Darcy'yle (Firth) evlenmesi ve çocuğunun babasının o olduğunu öğrenmesiyle sona eren Bridget Jones'un Bebeği'nin (Bridget Jones’s Baby) sinemalarda gösterime girmesinden 8 yıl sonra geliyor.

Bridget Jones: Mad About the Boy filminin dayandığı 2013 tarihli roman, Mark'ın iki yıl önce bir kara mayını kazasında ölmesinin ardından Bridget'i 50'li yaşlarında dul bir kadın olarak yeniden ele alıyor.

Colin Firth'ün Bridget'in asıl aşkı Mark Darcy olarak geri dönüp dönmeyeceği henüz doğrulanmadı ve bu hayranları endişelendiriyor. Ancak Grant daha önce Firth'ün filmin bir parçası olmayacağını ima etmişti.

Yaklaşan devam filmiyle ilgili Entertainment Tonight'a, "Size şunu söyleyeyim, bence 4. Bridget için yazılan bu senaryo 4'ünün en iyisi" diye konuşmuştu. 

Ve aslında, uzun zamandır okuduğum en iyi senaryolardan biri.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU