Tom Cruise'un 10 yıllık bilimkurgusuna devam filmi gelebilir

"O dünyayı seviyoruz"

Filmde Tom Cruise, birdenbire kendisini bir intihar görevinde bulan Binbaşı William Cage'i, Emily Blunt ise Özel Kuvvetler savaşçısı Rita Vrataski'yi canlandırmıştı (Warner Bros)

Yönetmen Doug Liman ve ünlü oyuncu Tom Cruise, Yarının Sınırında'nın (Edge of Tomorrow) devam filmi fikrinden henüz vazgeçmedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünlü yönetmen, 2014 yapımı bilimkurgunun vizyona girmesinden 10 yıl sonra Empire dergisine verdiği röportajda, aktörle birlikte "o dünyayı sevdikleri" için bir devam filmi çekmeyi "konuşmaya devam ettiklerini" söyledi.

Liman, "Tom ve ben iki ay kadar önce filmi yeniden izledik. Çünkü 10 yıldır izlememiştim" dedi ve ekledi:  

Vay be, gerçekten çok iyi bir filmmiş dedim.

Emily Blunt'ın da rol aldığı ilk film, uzaylılarla savaşırken aynı günü tekrar tekrar yaşamaya devam eden bir askeri konu alıyordu. 

Yarının Sınırında, gişede durgun bir başlangıç yapmış olsa da izleyiciler tarafından sevildi ve yıllar içinde seyredilen, uzun ömürlü bir yapım olmayı başardı.

58 yaşındaki yönetmen, "Her zaman gösterime girer girmez gişede fırtınalar estiren filmler çekme şansına sahip olmadım" diye itiraf etti.

Geçmişi Olmayan Adam (The Bourne Identity) gösterime girdiği hafta sonunda Scooby-Doo'ya yenilmişti.

Kendiyle ilgili itiraflarda bulunan Amerikalı yönetmen, sözlerine şöyle devam etti:

Anladığım şey şu ki, ben uzun vadeli filmler yapıyorum. Ben ego odaklı bir adamım, anında övgü almak isterim. Ama aynı zamanda, eğer bana bir seçim şansı verilirse, bundan 50 yıl sonra insanların hala izleyeceği filmler yapmayı seçeceğimin de farkındayım.

2019'da Yarının Sınırında'nın devam filminin geliştirildiği ve senaryoyu Matthew Robinson'ın kaleme aldığı bildirilmişti. Ancak film hiçbir zaman hayata geçmedi. 

Bilimkurgunun yıldızlarından Emily Blunt, devam filmi çekilirse geri dönmeye "çok hazır" olduğunu söylemişti.


Independent Türkçe, Hollywood Reporter, Empire

DAHA FAZLA HABER OKU