Stranger Things'in yaratıcısından heyecanlandıran açıklama

Sosyal medya hesabından duyurdu

Duffer Kardeşler, konuk oldukları Happy Sad Confused podcast'inde, son bölümlerin 4. sezondakilere kıyasla daha kısa olacağını söylemişti (Netflix)

Stranger Things'in 5. sezonundan haber var. Netflix'in popüler dizisi, son sezonuyla final yapmaya hazırlanırken bilimkurgunun ortak yaratıcısı Ross Duffer'dan hayranları heyecanlandıracak bir haber geldi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ross ve Matt Duffer tarafından yaratılan bilimkurgu dizisi, Hawkins çetesi ve Vecna arasındaki yüzleşmeyi merkeze alan 4. sezonuyla 2022'de geri dönmüştü. 

Dizinin yapım aşamasındaki 5. ve final sezonu merakla bekleniyor. 

İzleyiciler, dizideki birçok karakterin hikayesinin nasıl sonuçlanacağını ve sevilen destanın nasıl sona ereceğini görmek için sabırsızlanıyor. 

Dizinin ortak yaratıcılarından Ross Duffer, Instagram hesabından çekimlerle ilgili bir güncelleme paylaştı. 40 yaşındaki yapımcının paylaşımına göre 5. sezon çekimlerinin yarısı tamamlandı.
 


Duffer ayrıca, dizinin tüm oyuncuları ve ekibin bir fotoğrafıyla Finn Wolfhard'ın bir kaseye bilye attığı videoyu da paylaştı.

Grevler final sezonunu geciktirdi

2023'teki senarist ve oyuncu grevleri nedeniyle yaşanan önemli gecikmenin ardından, 5. sezon çekimleri 8 Ocak'ta resmen başlamıştı.

O tarihten bu yana 24 hafta geçti ve Ross Duffer'ın paylaşımı çekimlerin yarısına gelindiğini söylüyor.

Bu zaman çizelgesi göz önünde bulundurulduğunda, Stranger Things 5. sezon çekimlerinin programa uygun şekilde ilerlendiği takdirde, aralık ortasında tamamlanacağı sonucuna varılıyor. 

Final sezonunun çekimleri sona erdikten sonra post prodüksiyon sürecine geçilecek. Bu da tamamlandıktan sonra dizinin yeni bölümlerinin 2025'in ortalarında gösterime gireceği tahmin ediliyor.


Independent Türkçe, ScreenRant, Deadline

DAHA FAZLA HABER OKU