The Walking Dead'in yıldızı açıkladı: Kült aksiyon serisine yeni film

Yılan hikayesine dönen üçüncü film sonunda çekiliyor

Columbine Lisesi katliamından iki hafta sonra gösterime giren Şehrin Azizleri, taklit suçlara ilham vereceği endişesiyle ABD'de sadece 5 salonda gösterilmişti (Indican Pictures)

10 yılı aşkın bir süredir geliştirme aşamasında sıkışıp kalan Şehrin Azizleri 3'le (The Boondock Saints 3) ilgili iyi haber geldi.

Norman Reedus müjdeyi verdi

Önceki iki filmin başrolünü üstlenen Norman Reedus, üçlemenin uzun zamandır beklenen son halkası nihayet beyazperdeye yansıdığında hayranları nelerin beklediğini açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yeni filmi Motorcular'ın (The Bikeriders) tanıtımı için ScreenRant'e röportaj veren Reedus, Murphy MacManus karakterini yeniden canlandırmakla ilgili konuştu.

The Walking Dead serisinde hayranların favorisi Daryl Dixon'ı canlandıran Amerikalı aktör, "Gerçekleşiyor" diyerek müjdeyi verdi. 

Sözlerine "Senaryonun kaba taslak bir taslağı var" diye devam eden 55 yaşındaki oyuncu, ekledi: 

Sanırım o kaba taslaktan uzak duruyorlar çünkü çılgınca. Açılış sekansı çılgınca! Temelde çocuklar hapisten kaçıyor. İşte böyle başlıyor.

1999 yapımı Şehrin Azizleri, Boston'da yaşayan Connor ve Murphy McManus'ın hikayesini anlatıyor. İrlanda asıllı ikiz kardeşler, Boston'ın azılı suçlularını ortadan kaldırarak şehri kendi yöntemlerine göre temizliyor.

Gişede başarısız olsa da kulaktan kulağa yayıldı

Senaryosunu Troy Duffy'nin kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda oturduğu aksiyon filminde, başroldeki Norman Reedus'a Sean Patrick Flanery ve Willem Dafoe eşlik etmişti. 

2000'de sınırlı sayıda sinemada gösterime giren film, gişede başarısız olmuş ve eleştirmenlerden olumsuz yorumlar almıştı. 

Film buna rağmen kulaktan kulağa yayılarak kült bir klasiğe dönüşmüş ve ev sineması için piyasaya sürüldüğünde 50 milyon dolar hasılat elde etmişti.

2006'da yeniden gösterime giren film, bu kez gişede yüzleri güldürmüştü. 

Devamı 2009'da geldi

Devam filmiyse 2009'da izleyiciyle buluşmuştu. Şehrin Azizleri 2'de (The Boondock Saints II: All Saints Day) Flanery ve Reedus rolleni yeniden canlandırmıştı. 

İrlanda'da sakin bir hayat süren ikizlerin yeni maceralarını merkeze alan film, eleştirmenleri memnun etmese de gişede mütevazı bir başarı elde etmişti.


Independent Türkçe, CBR.com, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU