Popüler dizinin yeni bölümleri fırtına gibi: Gösterime girer girmez zirvede

4 günde 28 milyon izlenme

Bridgerton'da İrlandalı aktris Nicola Coughlan, Penelope Featherington'ı canlandırırken, Colin Bridgerton rolünde ona 31 yaşındaki Luke Newton eşlik ediyor (Netflix)

Netflix'in popüler dönem draması Bridgerton, üçüncü sezonun ikinci kısmının gösterime girmesiyle yayın platformunun en çok izlenen diziler listesinde ilk sıraya oturdu. 

Yeni sezonun son 4 bölümü, gösterime girdiği ilk 4 günde 28 milyon izlenme sayısına ulaştı. Bu toplam, 10-16 Haziran haftası boyunca daha önceki bölümlerin izlenmesinin de hesaba katılmasıyla oluştu.

En iyi başlangıç
 


45,1 milyon izlenmeyle Bridgerton'ın şimdiye kadarki en iyi başlangıcına imza atan üçüncü sezon, Netflix için büyük bir başarı oldu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bridgerton'ın üçüncü sezonunun ilk kısmı, 27 Mayıs'ta gösterime girmişti. 4 bölümden oluşan ilk kısım, 3-9 Haziran tarihleri arasında toplam 84 milyon izlenme sayısına ulaştı.

Üçüncü sezon Bridgerton'ın önceki sezonlarının izlenme oranlarını da artırdı. İlk sezon 2,7 milyon izlenmeyle haftanın en çok seyredilen dizileri arasında 6. sırada yer aldı. İkinci sezon 2,3 milyon izlenmeyle kendine 9. sırada yer buldu.

Fransız korku filmi tahtını kaptırmıyor

Filmlere bakıldığındaysa Paris'in Altında (Sous la Seine), üst üste ikinci haftasında da zirveyi kimseye kaptırmadı. 

Fransız filmi, Netflix'in tüm zamanların en popüler İngilizce olmayan filmleri listesine de girerek toplam 69,6 milyon izlenme sayısıyla 5. sıraya yerleşti. 

Ünlü yazar Stephen King'in de övgüyle bahsettiği Paris'in Altında, dev bir köpekbalığının Sen Nehri'ne girmesiyle, Paris'in beklenmedik bir tehditle karşı karşıya kalmasını konu alıyor. 

Yönetmen koltuğunda Xavier Gens'in oturduğu korkunun başrolünde, 2011 yapımı sessiz film Artist'le (The Artist) Oscar adaylığı kazanan 47 yaşındaki Berenice Bejo yer alırken ona Nassim Lyes ve Léa Léviant eşlik ediyor.


Independent Türkçe, Variety, The Wrap

DAHA FAZLA HABER OKU