Beyonce'nin annesi, kızının küçükken zorbalığa uğradığını anlattı

Knowles, 1981'de eski eşi Mathew'la birlikte Beyonce'yi kucağına aldı

(AFP)

Beyonce onlarca yılını kamuoyunun gözü önünde geçirdi ancak annesi yeni bir röportajda süperstarın her zaman spot ışıkları altında olmaya bu kadar hevesli olmadığını açıkladı.

Vogue'la yaptığı röportajda 70 yaşındaki Tina Knowles, büyük kızının küçükken yaşadığı zorlukları anlattı ve onun "utangaç" bir çocuk olduğunu itiraf etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

26 Mayıs'ta Instagram'da paylaştığı videoda Knowles, yayın organına, "Beyonce, çok utangaçtı ve biraz zorbalığa uğradı ama bir gün birini savundu ve kendini değil onları savundu" dedi.

Eski eşi Mathew Knowles'tan Solange adında 37 yaşında bir kızı daha olan moda tasarımcısı, Beyonce'nin çocukluğuna dair anıyı paylaşırken gözleri doldu.

Knowles, "Bu konuda konuşurken duygulanıyorum" diye devam etti.

Onunla ne kadar gurur duysam az.

Knowles, videonun açıklamasına "Her çocuk farklı! Ama hepsi çok özel. Çocukların kişilikleriyle doğduklarına inanıyorum" diye ekledi.

Knowles ayrıca her ne kadar kan bağı olmasa da 43 yaşındaki aktris Kelly Rowland'ı kızlarından biri olarak saydığını söyledi. Rowland, Doria Rowland Garrison ve Christopher Lovett'in kızı ancak 11 yaşındayken Knowles ailesinin yanına taşınmıştı.

Anne Knowles, Rowland'ın her zaman "uzlaştırıcı" olduğunu ve önemsediği herkese kanat gerdiğini söyledi.

Ayrıca en küçük kızı Solange'ın anılarından da bahsederek Gençlik Ateşi: Hep ya da Hiç'in (Bring It On: All or Nothing) yıldızının Hollywood çıkışından çok önce tutkulu bir sosyal aktivist olduğunu paylaştı.


Knowles, "Solange, okulda bir imza kampanyasına katılıyordu, daha 5. sınıftaydı ve dışarıda dilekçeleri imzalatıyordu" dedi.

Yani o her zaman bir aktivistti.

Gururlu ebeveyn videonun açıklamasında "Üç kızım da olayları çok farklı ele aldı. Kişiliklerini öğrenin ve bireyselliklerine saygı duyun" diye devam etti.
 

 

Asla olumsuzlukları karşılaştırmayın, her zaman olumlu farklılıkları övün ve onlar hakkında övünebileceğiniz şeylere dikkat edin. Buna bayılırlar ve bu olumlu davranışları teşvik eder.

Knowles, 1980'de Mathew'la nikah masasına oturmuş ve birlikte 31 yıl geçirmişlerdi. Knowles, Mathew'dan ayrıldıktan 4 yıl sonra Richard Lawson'la evlenmişti. Çift, 2023'teki son ayrılıklarından önce 8 yıl birlikteydi. Us dergisi tarafından elde edilen mahkeme belgelerine göre Knowles boşanmalarına gerekçe olarak "uzlaşmaz farklılıkları" göstermişti. 


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU