Big Bang Theory yıldızları, Young Sheldon için yeniden bir arada

Dizinin final bölümü 16 Mayıs'ta gösterime girecek

(CBS/Warner Bros)

CBS, The Big Bang Theory oyuncuları Jim Parsons ve Mayim Bialik'in de yer alacağı ve yakında gösterime girecek Young Sheldon finalinin ilk bakış görsellerini paylaştı.

Sheldon Cooper'la Amy Farrah Fowler'ı canlandıran Parsons ve Bialik, The Big Bang Theory spinoff'unun bu ay sonunda yayımlanacak final bölümünde yer alacaklarını daha önce doğrulamışlardı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daha önce her iki oyuncu da Iain Armitage'ın canlandırdığı nöroçeşitli fizikçi Sheldon'ın gençliğindeki maceralarına odaklanan Young Sheldon'ın bölümlerinin anlatıcılığını üstlenmişti. 

Ancak hayranlar finalde, The Big Bang Theory'nin 2019'da sona ermesinin ardından Sheldon ve Amy'nin birlikte yaşadıkları hayatı ilk kez görecek.

İlk bakış fotoğraflarında Sheldon ve Amy, karakterlerin en son 5 yıl önce The Big Bang Theory'de göründükleri hallerinden daha yaşlı.

Fotoğraflarda Sheldon'ın ofisinde Amy'yle birlikte dizüstü bilgisayarındaki bir şeye gülümsedikleri görülüyor.

Sheldon'ın ofisinin duvarlarını, The Big Bang Theory'nin final sezonunda kazandığı Nobel Fizik Ödülü de dahil sayısız ödül süslüyor.

Hayranlar bu görüntülerin yakında izleyiciyle buluşacak bölümde Amy ve Sheldon'ın ebeveyn olacaklarına işaret edebileceğini düşünüyor.
 

Ne yazık ki Sheldon henüz zaman yolculuğunu icat etmedi, bu yüzden önümüzdeki perşembe gününe kadar #YoungSheldon finalinin yayın öncesi görüntüsünün tadını çıkarmamız gerekecek...

X/Twitter'da bir kişi "Sheldon ve Amy'nin ebeveyn olmasıyla ilgili yeni bir spinoff başlatabileceğimiz kadar uzun zaman geçtiğini hissediyorum!" dedi.

Young Sheldon görüntülerini gören ikinci bir hayransa "Evet, Baba Sheldon'ın yakında geleceği doğrulandı" diye belirtti. 

Young Sheldon'ın baş yapımcısı Steve Holland şubatta, Sheldon'ın gençlik yıllarında yaşanacak olaylar nedeniyle diziyi 7. sezondan sonra bitirmeye karar verdiklerini açıklamıştı.

Gazetecilere konuşan Holland, "Dizinin geleceği ve neye benzediği hakkında konuşmaya başladık" demişti.

14 yaşında Caltech'e (Kaliforniya Teknoloji Enstitüsü) gideceğini bildiğimizden hikayenin sona ermesi için doğru zaman bu. Zirvedeyken güçlü bir şekilde bitirmek için doğru zaman olduğunu düşündüm.

Armitage da basın toplantısına katılmış ve şöyle demişti:

Şöyle diyemez miyiz: Uzun ve havalıyım, artık Jim [Parsons] gibi görünüyorum.

Bu gelişme, Young Sheldon'ın ortak yaratıcısı Chuck Lorre'nin, Armitage'ın diziye adını veren başrolü için gönderdiği video kaydını görmeseydi dizinin neredeyse çekilmeyeceğini açıklamasının ardından geldi.

Lorre, "Bu çocuk harikalar yarattı. Eğer bu olmasaydı, ilerleyemezdik" demişti.

Bu, Young Sheldon'ın oyuncu seçimindeki mucize. Muhtemelen gerçekleşmeyeceğini bildiğimiz bir şeydi ama gerçekleşti. Bu aile onun etrafında çiçek açtı.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU