Adı Bond'la anılıyordu: "Kötü adam olmayı tercih ederim"

Britanyalı aktörün yeni filmi bu hafta gösterime girdi

Cary Joji Fukunaga'nın yönetmenliğini üstlendiği Ölmek İçin Zaman Yok'ta Craig'e Rami Malek, Lashana Lynch, Léa Seydoux, Naomie Harris ve Ana de Armas eşlik etmişti (MGM)

James Bond adaylarından Dan Stevens, 007'yi oynamakla ilgilenip ilgilenmeyeceğine şaşırtıcı bir yanıt verdi.

Daniel Craig'in Ölmek İçin Zaman Yok'la (No Time To Die) seriyi bırakmasının ardından, smokini giyecek bir sonraki kişinin kim olabileceğine dair söylentiler ve haberler yaygınlaştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Rolün Aaron Taylor-Johnson'a teklif edildiğine dair haberler çoğalsa da Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk'ta (Godzilla x Kong: The New Empire) rol alan Stevens'ın adı da uzun zamandır 007'yle yan yana anılıyordu.

Dan Stevens, Backstage'e verdiği röportajda James Bond'u oynamak için düşünülen adaylardan biri olduğu yönündeki söylentilere yanıt verdi.

Adam Wingard'ın yönettiği 2014 yapımı Misafir'le (The Guest) tanınan aktör, 007 serisinde oynamak istediği farklı bir karakter olduğundan bahsederken James Bond rolünün neden bu kadar gözde hale geldiğini de sorguladı.

"Harika bir Bond olur muyum?"

g4.jpg
Stevens, Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk'ta​​​​​​​ Rebecca Hall'la birlikte başrolde yer alıyor (Warner Bros)


"Bu rolün neden başarı ölçütü haline geldiğini tam olarak bilmiyorum" diyen 41 yaşındaki oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

O filmleri seviyorum; yıllar boyunca da sevdim. Harika bir Bond olur muydum? Elbette ama sanırım kötü adam olmayı tercih ederdim.

Britanyalı oyuncu, "Ama yaptığım işi bu yüzden yapmıyorum" diye de ekledi.

Daniel Craig'in 2021 yapımı Ölmek İçin Zaman Yok'tan sonra ajan serisinden çekileceğini açıklamasından bu yana, yerine geçecek kişi hakkındaki spekülasyonlar yoğun bir şekilde devam ediyor. 

Tom Hardy, Netflix dizisi Bridgerton'ın yıldızı Regé-Jean Page ve Idris Elba'nın, Craig'in yerine geçeceği konuşulurken, rolün Taylor-Johnson'a çoktan teklif edildiği iddia edildi.

The Sun'ın haberine göre Eon Productions, 26. Bond filminin çekimlerine bu yıl içinde başlamayı umuyor.


Independent Türkçe, ScreenRant, Backstage, The Sun

DAHA FAZLA HABER OKU