Ünlü aktörün oğlu, babasının filminde ilk rolünü üstleniyor

Costner oğlunu "kendisiyle takılabilsin" diye filmde oynattığını söyledi

(AP)

Kevin Costner'ın oğlu, babasının yakında gösterime girecek Horizon: An American Saga adlı iki bölümlük western projesinde ilk kez ekranlara çıkmaya hazırlanıyor.

Costner'ın 15 yaşındaki oğlu Hayes, Yellowstone'un eski yıldızının yeni filminin fragmanında görüldüğü sahnede, Sienna Miller'ın canlandırdığı karakterle genç bir kızın evleri saldırıya uğrarken yeraltındaki gizli bir sığınağa girmesine yardım ediyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hayes'in karakteri (muhtemelen Miller'ın ekrandaki oğlunu canlandırıyor) kahramanca onları sığınağa yerleştirerek güvence altına alıyor ve evlerini savunmak için babasına katılmaya karar veriyor.

Fragmanda Miller'ın karakterine, "Sorun yok, babamla olacağım" dedikten sonra kapıyı kapatıp yanlarından ayrılıyor.

İki bölümden oluşan filmin ortak senaristliğini, yönetmenliğini ve başrolünü üstlenen Costner, birlikte vakit geçirebilmeleri için oğlunu filmde oynattığını söyledi.

People'a konuşan yönetmen, "Bunu benimle takılabilsin diye, bir bakıma bilerek yaptım" dedi.

Cayden için de aynı şey geçerli, Grace için de aynı şey geçerli. Ben de diğer ebeveynler gibiyim, meseleyi çözmeye çalışıyorum, 'Bu gerçekten düzgün bir iş. Gelip benimle birlikte olmalısın' diyorum.

 

Hayes
Kevin Costner'ın 15 yaşındaki oğlu Hayes, Horizon: An American Saga'nın fragmanında (Warner Bros Pictures/Youtube)


Yellowstone'un yıldızının eski eşi Cindy Silva'dan 39 yaşındaki Annie, 37 yaşındaki Lily ve 36 yaşındaki Joe olmak üzere üç yetişkin çocuğu ve eski partneri Bridget Rooney'den de 26 yaşında Liam adında bir oğlu var. Eski eşi Christine Baumgartner'tan ise üç çocuğu var: 16 yaşındaki Cayden Wyatt, 15 yaşındaki Hayes Logan ve 13 yaşındaki Grace Avery.

Costner, Hayes'in çekimler sırasında 13 yaşında olduğunu ve "çok iyi" bir performans sergilediğini düşündüğünü de sözlerine ekledi.

Filmin sinopsisinde yapımın, "Vahşi Batı'nın cazibesi ve birçok kişinin kanı, teri ve gözyaşıyla nasıl kazanıldığı ve kaybedildiğini" ele aldığı belirtiliyor.

Sinopsiste şöyle ekleniyor: 

1861'den 1865'e kadar süren İç Savaş'ın 4 yılını kapsayan Costner'ın iddialı sinematik macerası, izleyicileri kendisiyle savaşan bir ülke boyunca, hepsi de Amerika Birleşik Devletleri olmanın gerçekte ne anlama geldiğini keşfetmeye çalışan ailelerin, dostların ve düşmanların merceğinden deneyimlenen duygusal bir yolculuğa çıkaracak.

Filmde Avatar'la tanınan oyuncu Sam Worthington, Rebel Moon'dan Jena Malone, Mad Max: Fury Road'dan Abbey Lee ve Galaksinin Koruyucuları'nın (Guardians of the Galaxy) yıldızı Michael Rooker da rol alıyor.

Horizon: An American Saga Chapter 1, ABD sinemalarında yaz aylarında gösterime girecek ve Chapter 2 ise bundan birkaç hafta sonra çıkacak. Filmin Türkiye vizyon tarihi belli değil.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU