Sevilen sitcom'un yıldızı, dizinin yeniden başlama ihtimalini değerlendirdi

Sheen, dizinin ortak yaratıcısı Chuck Lorre hakkında bir dizi tartışmalı açıklama yaptıktan sonra 2011'de sitcom'dan kovulmuştu

(CBS)

Two and a Half Men'in yeniden başlatılması ihtimalini ele alan Jon Cryer, bunun muhtemelen gerçekleşmeyeceğini söyledi.

58 yaşındaki aktör, CBS'in popüler sitcom'unda 2003'ten 2011'e kadar Charlie Sheen'le beraber başrolü üstlenmiş, ardından dizinin ortak yaratıcısı Chuck Lorre hakkında bir dizi tartışmalı açıklama yapan Sheen kovulmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kısa süre sonra dizinin geri kalanında Sheen'in yerine Ashton Kutcher geçmişti. Sitcom 2015'te sona ermişti.

Yakın zamanda The View'a konuk olan Cryer'a diziyi yeniden başlatmakla ilgilenip ilgilenmediği sorulduğunda "Tanrım, bu nasıl olur bilmiyorum" diye yanıt verdi.

Oyuncu "Mesele şu ki Charlie artık çok daha iyi durumda ve bu harika bir şey. Onunla birkaç yıldır konuşmadık ama artık çok daha iyi durumda ve bu da elbette beni mutlu ediyor" dedi.

Two and a Half Men'in yapımcısı Chuck Lorre... Two and a Half Men'in bu şekilde dağılması onun için en zor şeylerden biriydi çünkü Charlie'yle gerçekten arkadaş olduğunu düşünüyordu. Ve bunu kaybetmek onun için çok zor oldu. Bu yüzden barışmaları gerçekten çok hoş.

Cryer "Benim için önemli olan şu ki Two and a Half Men gösterimdeyken Charlie televizyon dünyasının en çok kazanan oyuncusuydu; muhtemelen gelmiş geçmiş en çok kazanan oyuncusu. Ve kazandığı muazzam miktardaki parayı kimse geçemedi" diye ekledi.

Ama yine de işi batırdı. Bu yüzden bir bakıma şöyle düşünmeniz gerekiyor: Onu seviyorum, onun için en iyisini ve hayatının geri kalanında sağlıklı yaşamasını diliyorum ama onunla uzun süre iş yapmak ister miyim bilmiyorum. Bir kerelik bir şey olsaydı ya da...

Cryer'ın sesi alçalmaya başlayınca The View'un ortak sunucusu Ana Navarro hızlıca konuşmaya atlayarak oyuncuların, herkesin aynı maaşı aldığı Friends tarzı bir ödeme planı talep etmesini önererek espri yaptı.

Cryer, "Kulağa adil geliyor" diye espriyle cevap verdi.

Dizinin 2015'te sona ermesinin ardından geçen yıllarda Cryer; NCIS, Lady Dynamite, Batwoman ve The Flash gibi çeşitli dizilerde konuk oyuncu olarak yer aldı.

Aktör halihazırda NBC'nin yeni sitcom'u Extended Family'de Abigail Spencer'la birlikte başrolde. İkili, yakın arkadaş kalan ve iki çocuklarına ortak ebeveynlik yapan eski eşleri canlandırıyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU