Arda Turan-Berkay Şahin davasında karar çıktı

Geçtiğimiz yıl yaşadıkları kavga sonrası futbolcu Arda Turan ile futbolcu Berkay Şahin hakkında açılan davada, sanık Turan'ı 3 ayrı suçtan 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptıran mahkeme, hükmün açıklanmasını geri bıraktı

Arda Turan / Fotoğraf: AA

Geçtiğimiz yıl futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin, bir gece kulübünde yaşadıkları kavga sonrası mahkemelik oldu.

Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin'in yargılandıkları davanın üçüncü duruşması Çağlayan'da bulunan İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yapıldı. 

Arda Turan'ı 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptıran mahkeme, hükmün açıklanmasını geri bıraktı.

Cinsel tacizden beraat, yaralama ve ruhsatsız silahtan ceza

İddianamede, Arda Turan hakkında "Cinsel taciz", "Kasten yaralama", "Korku, kaygı veya panik yaratabilecek tarzda silahla ateş etme", "Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma" suçlarından 3 yıl 3 aydan 12 yıl 6 aya kadar hapis cezası isteniyordu. Berkay Şahin hakkında ise "Hakaret" suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası talep ediliyordu. 

Cinsel taciz suçundan beraat eden Turan'a kasten yaralama ve ruhsatsız silah suçundan ceza verildi.

Arda, Berkay'ın burnunu kırmıştı

Emirgan'da bir mekanda Arda Turan ile Berkay arasında kavga çıktı. İddialara göre olay sırasında Berkay'ın burnu kırıldı. Arda Turan, kavga haberiyle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaparak kavgayı doğruladı ancak kavganın çıkış sebebi hakkında her hangi bir açıklama yapmadı. Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Berkay'ın burnunda 15 kırık olduğunu ve gerekli hukusal işlemlerin başlatıldığını açıklamıştı 

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU