Austin Butler, Tarantino için hangi filmden vazgeçtiğini açıkladı

Elvis'in yıldızı "çok uzun zamandır" Tarantino'yla çalışmak istediğini söyledi

Austin Butler (Reuters)

Austin Butler, Quentin Tarantino'nun 2019 yapımı Bir Zamanlar... Hollywood'da (Once Upon a Time... in Hollywood) filmine katılmak için Top Gun: Maverick'in deneme çekimini geri çevirdiğini açıkladı.

Tarantino'nun eleştirmenlerin beğenisini kazanan filminde Manson Ailesi tarikatı üyesi Charles Watson'ı canlandıran 32 yaşındaki aktör, yeni Apple TV+ dizisi Masters of the Air'ın New York gösterimi sırasında bu kararıyla ilgili açıklama yaptı.

Etkinlikte Happy Sad Confused adlı podcast'in sunucusu Josh Horowitz'e konuşan Butler şöyle dedi:

Nihayetinde Top Gun: Maverick'in deneme çekimine gitmekle Quentin Tarantino'ya evet demek arasında seçim yapmak zorunda kaldım.

Kill Bill'in yönetmeniyle "çok uzun zamandır" çalışmak istediğini belirten Elvis'in yıldızı, "[Tarantino] ile zaten tanışmıştım, o yüzden bunu yaptım" diye konuştu.

Butler başlangıçta, Tom Cruise'un 2022 yapımı aksiyon filminde Miles Teller'ın canlandırdığı Rooster (Horoz) rolünü almaya çalışıyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Top Gun: Maverick'in cast direktörü Denise Chamian daha önce Variety'ye "Austin beni çok heyecanlandırmıştı" demişti.

Chamian "Nihayetinde seçmesi Tom'a ve tüm sinemacılara gösterildi" diye eklemişti.

Onda bir şeyler olduğunu kabul ettiler ve onu tanıdıklarına memnun oldular ama çok genç olduğunu düşündüler.

Kısa süre önce The Late Show with Stephen Colbert'a katılan Butler, Baz Luhrmann'ın Elvis'i için geliştirdiği sesten Masters of the Air'da kurtulması için aksan koçunun yardımına ihtiyaç duyduğunu itiraf etmişti.

Butler, "Üç yıl boyunca tek düşündüğüm Elvis'ti. Sonra bir hafta ara verip Londra'ya uçtum ve o sırada Kovid vardı ve 10 gün karantinada kalınca artık tüm bu enerjiyi II. Dünya Savaşı hakkında bilgi edinmeye akıtabileceğimi düşündüm" demişti.

O filmde Elvis gibi konuşmamamı sağlayacak bir aksan koçum vardı, bütün mesele buydu.

Butler, II. Dünya Savaşı sırasında hayatlarını tehlikeye atan bir grup havacıyı konu alan mini dramanın başrolünde yer alıyor.

Nick Hilton, dizi hakkında The Independent için yazdığı 4 yıldızlı eleştirisinde, "Bu destansı II. Dünya Savaşı hikayesinin, heyecanlandıran aksiyonuna karşı koymak çok zor" diye belirtmişti.

Yetişkinliğe yeni yeni adım atan erkeklerden oluşan Kanlı Yüzüncü (dizinin konu aldığı 100. Hava Yakıt İkmal Kanadı'nın takma adı -çn.), göz alıcı bir grup olsa da aynı zamanda masumiyetlerini de kaybediyorlar. Gökyüzündeki bir tuvalde geçen bu cesur, büyük bütçeli yapım, başarılı bir iniş yapıyor.

Masters of the Air halen Apple TV+'ta yayında.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU