Euphoria'nın yıldızı, rol aldığı müzik videosuyla ilgili sessizliğini bozdu

26 yaşındaki oyuncu, kendisine en çok sorulan soruyu da açıkladı

Efsanevi grubun son albümü Hackney Diamonds'taki Angry şarkısının klibi, üç ayda 24 milyon kez izlendi (The Rolling Stones)

Sydney Sweeney, köklü kadın dergisi Glamour'a samimi bir röportaj vererek hakkında merak edilenlere açıklık getirdi. Sweeney, tüm arkadaşları çoktan evlendiği için kendisini "geride" hissettiğini itiraf etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Restoratör sevgilisi Jonathan Davino'yla nişanlandığı söylenen 26 yaşındaki aktris, tüm "arkadaşlarının ve kuzenlerinin" evlendiğini ya da aile kurduğunu anlattı. 

Efsanevi rock grubu The Rolling Stones'un tartışmalı müzik videosunda rol alan oyuncu, Euphoria'daki rol arkadaşı Angus Cloud'un ölümünü de değerlendirdi.

"Treni kaçırdım"

Sweeney, evlilikle ilgili şunları söyledi: 

30 yaşımdan önce çocuk sahibi olsaydım ya da evlenseydim delirirdim ama tüm arkadaşlarım ya da kuzenlerim evli ve çocuk sahibi. Ben de 'Aman Tanrım, treni kaçırdım, ona nasıl yetişebilirim?' diyorum.

4 çocuk sahibi olmak istediğini söyleyen oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü: 

Onlara küçükken kayak yapmayı öğretmeyi, yürüyüşe çıkarmayı, ağaç evler yapmayı öğretmeyi, sadece hayal güçleriyle yaşamayı düşlüyorum. Bu gerçekten dört gözle beklediğim bir şey.

Amerikalı oyuncu, eylülde rol aldığı The Rolling Stones videosuna ve cinsel açıdan nesneleştirilmesine ilişkin yorumlara değinirken feminizm konusunu da gündeme getirdi.

"Bedenimi kucaklayarak güç buluyorum"
 


Angry adlı parçanın cesur videosunda rol alma tercihi sorulan aktris şu yanıtı verdi:

Bana sorulan sorulardan biri, 'Feminist misin?' oluyor. Sahip olduğum bedeni kucaklayarak güç buluyorum. Bu seksi ve güçlü bir şey ve bunda yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorum.

"Bir The Rolling Stones klibinde oynuyorum. Ne kadar havalı ve ikonik değil mi?" diyen oyuncu, "Kendimi çok iyi hissediyordum" diye ekledi.

"Gerçek gibi değil"

Amerikalı aktris, HBO dizisi Euphoria'daki rol arkadaşı Angus Cloud'un zamansız ölümünden da bahsetti. Oyuncu, üzücü ölümle ilgili şunları söyledi: 

Rol arkadaşlarım ve ben sürekli telefonda birbirimizle ağlaşıyorduk çünkü çok büyük bir şoktu. Çekimlere başlayana ve Angus'u sette göremeyene kadar gerçekmiş gibi hissedeceğimi ya da beni etkileyeceğini sanmıyorum.


Independent Türkçe, Glamour, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU