Açlık Oyunları'nın yıldızının yeteneği rol arkadaşlarını çıldırtmış

Açlık Oyunları'nın Katniss'i, 20 yaşındayken aday olduğu Oscar'ı 22'sinde kazanmıştı

Serinin 2012 yapımı ilk filminde başroldeki Lawrence'a Liam Hemsworth eşlik etmişti (Lionsgate)

Yönetmen Francis Lawrence, Jennifer Lawrence'ın yeteneğinin Açlık Oyunları'ndaki (The Hunger Games) bazı rol arkadaşlarını rahatsız ettiğini açıkladı.

2010'da Oscar'a aday gösterilmişti

Lawrence, Açlık Oyunları'nda rol aldığında halihazırda Oscar adayı bir oyuncuydu. 

Genç aktris, 2010 yapımı Gerçeğin Parçaları'nda (Winter's Bone) iki küçük kardeşine ve hasta annesine bakmaya çalışan 17 yaşındaki Ree Dolly rolündeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu dalında Akademi Ödülü'ne aday gösterilmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Lawrence, Açlık Oyunları'ndaki Katniss rolüyle dünyaca ünlü bir yıldız haline geldi ve serinin ardından çok sayıda başarılı filmde rol almaya devam etti.

Aktör Josh Horowitz'in Happy Sad Confused adlı podcast'ine konuk olan yönetmen Francis Lawrence, bazı rol arkadaşlarının Jennifer Lawrence'ın Açlık Oyunları'ndaki performansına verdiği şaşırtıcı tepkiyi açıkladı.

52 yaşındaki yönetmen, aktrisin yeteneğini övmekle birlikte, Lawrence'ın role bu kadar kolay girip çıkabilmesinin "bazı oyuncuları çıldırttığını" belirtti. 

"İzlemesi inanılmaz"

Lawrence'la 4 filmde beraber çalıştığını söyleyen yönetmen şöyle dedi:

Burada, sanırım 21 yaşındaydı. Ve resmen bir düğmeye basılmış gibi role girip çıkabiliyordu. Ve bence bu bazı oyuncuları biraz çıldırttı. Çünkü bu onun için çok kolaydı. Bu da bazı insanları çıldırtıyordu çünkü şakalaşıyor, gülüyor ve gerçekten aptalca davranıyordu, sonra siz "Motor!" diyince o tamamen hazır oluyordu. Bu gerçekten izlemesi inanılmaz bir şey.

Lawrence, 2012'de Bradley Cooper'la birlikte kamera karşısına geçtiği Umut Işığım'la (Silver Linings Playbook) ikinci Oscar'ına aday gösterilmiş ve bu kez heykelciği eve götürmeyi başarmıştı.


Independent Türkçe, ScreenRant, Happy Sad Confused

DAHA FAZLA HABER OKU