Netflix'in rekortmen dizisi One Piece'te heyecanlandıran gelişme

"Lobi yapmaya gerek yok. İşe döndüğümüzde konuşalım"

One Piece, Netflix'teki ilk haftasında Wednesday ve Stranger Things'i geride bırakarak 84 ülkede en çok izlenen dizi olmuştu (Netflix)

Oscar ödüllü Jamie Lee Curtis, Netflix'in canlı aksiyon uyarlaması One Piece'te Dr. Kureha'yı canlandırma istediğini bir kez daha paylaştı.

Curtis geçen hafta sonu Instagram'da hayranlarının kendisini Dr. Kureha rolünde resmettiği çizimleri paylaştı. 64 yaşındaki Curtis, şöyle yazdı:

Sinema ve Televizyon Yapımcıları Birliği'nin açgözlülüğüne karşı başlatılan grev adil bir sözleşmeyle düzeltildiğinde One Piece'te Doktor Kureha olmak için lobi yapacağım.

Paylaşım kısa sürede dizi sorumlusu Matt Owens'ın dikkatini çekti ve Curtis'in Dr. Kureha rolünü üstlenmesine destek veren bir yorumda bulundu.

"Lobi yapmana gerek yok" diyen Owens, şu ifadeleri kullandı:

Hak ettiğimizi aldıktan ve işimize döndükten sonra konuşalım!

Jamie Lee Curtis One Piece'teki karakterleri oynama arzusunu ilk kez dile getirmiyor. Korku klasiği Halloween'in yıldızı, daha önce 2021'de San Diego Comic Con panelinde Nico Robin'i canlandırma arzusunu dile getirmiş ancak aralarındaki yaş farkının onu oynamasını zorlaştıracağını belirtmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Amerikalı oyuncu bunun yerine ilgisini Dr. Kureha'ya çevirdi ve karakterle kızı Ruby sayesinde tanıştığını söyledi. 

Dr. Kureha, Luffy'nin ekibinin bir üyesine akıl hocalığı yaparak One Piece'te önemli bir figür olacak. Tony Tony Chopper, 2. sezonda ortaya çıktığında, onu hikayede önemli bir rol oynamaya iten Kureha olacak.

Eiiçiro Oda'nın yazdığı ve ilk olarak 1997'de yayımlanan manga serisi One Piece'in şu an itibariyla toplam 106 cildi bulunuyor. 

Netflix dizisi, Oda'nın eserinin 1999'da anime serisine dönüştürülmesinin ardından ikinci büyük uyarlama olma özelliğini taşıyor. Gizemli One Piece'i bulmaya çalışan Monkey D. Luffy ve korsan ekibinin hikayesi o zamandan beri dünya çapında bir fenomen haline geldi.

Öte yandan Hollywood'da senaristlerin başlatıp oyuncuların da katıldığı grevi sonlandırmak için yapılan görüşmelerde ön anlaşma sağlandı. Ancak yaklaşık 5 aydır süren ve şimdilik askıya alınan grevin sona erebilmesi için Amerika Yazarlar Birliği (WGA) üyelerinin de anlaşmayı kabul etmesi gerekiyor.


Independent Türkçe, ScreenRant, NME

DAHA FAZLA HABER OKU