The Sopranos'un yıldızı, çekerken en çok zorlandığı sahneyi açıkladı

"Bir gangsteri vurmak ya da eroin kullanmak çok daha kolay"

57 yaşındaki Michael Imperioli, HBO'nun 10 Emmy ödüllü dizisi The White Lotus'ta da rol alıyor (HBO)

The Sopranos'da Christopher Moltisanti'yi canlandıran Michael Imperioli, HBO'nun unutulmaz dizisinde çekilmesi en zor sahneleri açıkladı. 

HBO'nun 6 sezon boyunca devam eden efsanevi dizisi, Tony Soprano ve ailesinin etrafında gelişen olayları merkeze alıyordu. 

New Jersey'de İtalyan asıllı bir mafya patronu olan Tony Soprano'nun suç, şiddet, aile, ve dostluk kavramları arasındaki denge kurma mücadelesi üzerine kurulan dizi, Soprano ailesinin üyelerinin hayatlarından da kesitler sunuyordu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Imperioli, dizi boyunca Tony Soprano'nun çabuk sinirlenen yeğeni Christopher'ı canlandırmış ve 2004'te Drama Dizilerinde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Primetime Emmy Ödülü kazanmıştı.

Guardian'la yaptığı söyleşide Imperioli'ye, dizide hangi sahneyi çekmenin kendisi için en zor olduğu soruldu.

Imperioli, kendisini en çok zorlayan şeyin şiddet, yoğun uyuşturucu kullanımı ve hatta amcasının ihaneti değil, dizideki kız arkadaşı Adriana'ya yönelik fiziksel istismar içeren sahneler olduğunu açıkladı.

Size karşı dürüst olacağım, bu sahneler hiç de acımasız değildi. Benim için en acımasız, en zor şey Christopher'ın Adriana'ya fiziksel olarak kötü davranmak zorunda kaldığı zamandı.

Karşındaki kişiye zarar vermemek için gerçekten dikkatli olmaya çalıştığını anlatan Moltisanti şöyle dedi:

Bir gangsteri vurmak ya da eroin kullanmak çok daha kolay. Bunlar benim için zor değil. Ama onunla olan şey zordu. Bazen dublör kullanırsınız, bazen kullanmazsınız. Ve o zaman bile, koreografi yapmak ve prova etmek zordur, sonra tüm duygularla tam anlamıyla oynadığınızda, provadaki kadar kontrol sahibi olamayabilirsiniz. Bu yüzden gerçekten çok dikkatli olmanız gerekiyor.


Independent Türkçe, ScreenRant, Guardian

DAHA FAZLA HABER OKU