Sinead O'Connor kendisini Demi Moore'un oynamasını istemiş

56 yaşında aniden hayatını kaybeden yıldız, ölümünden önce anılarına dayanan bir film için görüşmeler yapıyordu

Demi Moore, Ridley Scott imzalı G.I. Jane için 1997'de saçlarını kazımıştı (AP/Walt Disney)

Efsanevi şarkıcı Sinead O'Connor'ın trajik ölümünden önce, hayatından esinlenen biyografik bir film için hazırlık içinde olduğu ileri sürüldü.

O'Connor'a yakın kaynaklara göre, ikonik sanatçı hayatını beyazperdeye aktaracak film için Hollywood'dan Demi Moore'un da aralarında bulunduğu yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosu düşünüyordu.

İrlandalı aktris Saoirse Ronan'ın adı da O'Connor'ın gençliğini canlandırmak üzere Niamh Algar'la birlikte anılıyordu.

Film ünlü şarkıcının, haziran 2021 tarihli otobiyografisi Rememberings'e (Anımsamalar) dayanacaktı.

Bir kaynak The Sun'a şunları söyledi: 

Sinéad anılarını filme dönüştürmeye hevesliydi ve ekranda nasıl görüneceğine dair bazı fikirleri vardı.

Kaynak sözlerini şöyle sürdürdü:

Demi'ye büyük saygı duyuyordu ve Niamh'ı The Virtues dizisinde izledikten sonra onun gerçek bir yıldız olduğunu düşündü. Sinéad, Saoirse'in güçlü olduğunu düşünüyordu ve 2015'te İrlandalı bir göçmeni canlandırdığı Brooklyn'den beri onu seviyordu.

Kaynak, film için ilk konseptleri araştırırken ünlü şarkıcının "üçlü yaklaşım" fikrini sevdiğini ve üç farklı aktrisi ön plana çıkaracak bir film tasarladığını da açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kaynak, bu yaratıcı yönün Katolik Kilisesi'nin baba, oğul ve Kutsal Ruh'tan oluşan sembolik üçlüsüne gönderme yaptığını ve anlatıya hiciv dokunuşu eklediğini de söyledi.

The Sun'ın aktardığına göre O'Connor'ın menajerlik şirketi, biyografik filmin yanı sıra bir albüm ve turne de planlıyordu.

Yıllarca akıl sağlığı sorunlarıyla mücadele eden şarkıcı, 1990'da Prince'in Nothing Compares 2 U parçasına getirdiği yorumla yıldızlaşmıştı.

İslam dinine geçtikten sonra Shuhada Sadaqat adını kullanan O'Connor, henüz 56 yaşındayken ani bir şekilde yaşamını yitirmiş ve geçen hafta İrlanda’da çok sayıda kişinin katıldığı törenle toprağa verilmişti.


Independent Türkçe, The Sun, Daily Mail
 

DAHA FAZLA HABER OKU