Las Vegas'taki Hilton'u kullanarak hakaret etmek için 200 bin dolar harcadı

Aileden zengin parti aşığı "Ben'in Evi" ve "Niko için yemek kuponları" kelimelerini yansıtmak için para ödedi

Adam Las Vegas'taki Wynn kulübüne alınmadı (AP)

"Aileden zengin" Avustralyalı parti düşkünü, Las Vegas'taki bir Hilton otelinin yan tarafına aşağılayıcı mesajlar yansıtmak için 200 bin dolar harcadı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

View From the Wing'in haberine göre adının Ben olduğu söylenen adamın Wynn gece kulübünün kendisini ve arkadaşlarını ağırlamak için bir saat erken açılmasını talep ettiği ancak bunu yapmak için kulübe önceden haber verilmesi gerektiğinden, bu talebin müdür Niko tarafından reddedildiği öne sürülüyor.

İddiaya göre bunun üzerine Ben, müdürü "tehdit etmiş" ve Wynn Las Vegas'tan çıkartılırken kolluk kuvvetleriyle temasa geçilmiş.
 

Saçmalık devam ediyor. Resorts World bunu ekranında gösterdi, müşterinin sorun yaşadığı Wynn yöneticisini adıyla hedef aldı. Bu misafir "eğlencesinin" Zouk'ta 50 bin dolarlık siparişle sağlandığı iddia ediliyor. Wynn'in Metro'yu dahil ettiği söylendi. 


Hayal kırıklığına uğrayan parti meraklısı geri adım atmak yerine, sosyal medyada Niko'ya "beş parasız göçmen" diyen bir gönderi de dahil bir dizi yabancı düşmanı paylaşımda bulundu.

Ben daha sonra yolun karşısına geçerek Resorts World'de bulunan ve yüksek harcama yapan konukların Hilton'un yan tarafına mesajlar yansıtabildiği Zouk kulübüne gitti.

İddiaya göre Ben kulüpte 200 bin dolar harcadı ve bunun üzerine kulüp, Wynn'in yöneticisini trolleyen ve binada dev harflerle görünen mesajlar göndermesine izin verdi.

Birinde "Ben'in Evi" yazıyordu; diğerindeyse Ben, "Niko için yemek kuponları" diyerek kavga ettiği personeli doğrudan hedef alıyordu.
 

Gece hayatı şamatası yaşanıyor. "Ben" adlı savurgan XS'teki (Wynn) işletme müdürüyle takıştı-bize söylendiğine göre müşteri oradan çıkarılmış. Resorts World'deki Zouk Group onu davet etmiş, bu adam da bugün 200 bin dolar harcamış ve birileri bu mesajı onaylamış, muhtemelen Wynn'i gıcık etmek için. Yorum yok.


Resorts World, Zouk'taki personelinin Ben'in intikamından habersiz olduğunu söyledi.

Şirketin View From the Wing'le paylaştığı açıklamada, "Batı Kulesi'ndeki LED tabela cumartesi gecesi bir gece hayatı müşterisi tarafından talep edilen bir grafikle etkinleştirildi" dendi.

Bunu onaylayan ekip üyeleri, talebin arkasındaki nedenin farkında değildi. Ne olursa olsun, bu bir hataydı. Görüntülenen mesajlar Resorts World Las Vegas'ın değerlerini yansıtmıyor ve LED ekranımızın bu şekilde kötüye kullanıldığı için üzgünüz.

LED ekranlarda sergilenen varlıkların marka ve değerlerimizle tam uyumlu olmasını sağlamak adına yönetimimiz bu konuyu şirket içinde ele alıyor.

Hoşnutsuz bir müşterinin duygularını alışılmadık bir şekilde duyurması ilk kez yaşanmıyor.

Önceki haftalarda ABD'nin Montana eyaletinden ismi açıklanmayan bir adam bir otele giriş yapmaya çalışmış ancak kimliğiyle ilgili sorunlar nedeniyle reddedilmişti.

Daha da kötüsü, adı açıklanmayan otel, ön ödemeli oda için ücret iadesi yapmayacaklarını söylemişti.

Hor görülen misafir ise ertesi gün yerel bir süpermarkete giderek "büyük bir poster tahtası ve bir Sharpie Marker satın almış" ve tahtaya otelde tahtakurusu olup olmadığına dair bir soru yazmıştı. Adam otelin yakınındaki kaldırımda, 6 şeritli bir yolun kenarında durup tabelayı tutmuştu.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/travel

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU