Wednesday'in yıldızı uçakta yaşadığı tuhaf olayı anlattı: "Bunu bana siz yaptırdınız"

Ortega, Netflix'te rekorlar kıran dizinin ikinci sezonunda yapımcı olarak da yer alacak

Wednesday, Netflix'te yayımlandığı üçüncü haftada 1 milyar izlenme saatini aşmayı başarmıştı (Netflix)

Wednesday'in yıldızı Jenna Ortega bir uçuş görevlisiyle yaşadığı tuhaf olayı anlattı.

Netflix dizisi, 2022'nin sonlarındaki ilk gösteriminden bu yana başrol oyuncusunu tüm dünyada tanınan bir yıldız haline getirdi. Ortega, peş peşe rol aldığı korku filmleri sayesinde, özellikle genç kuşak için yükselen bir çığlık kraliçesi haline geldi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Altın Küre adayı oyuncu, Çığlık (Scream) serisi, X ve Studio 666'daki rolleriyle kısa sürede etkileyici bir filmografiye sahip oldu. 

The Hollywood Reporter'a konuşan 20 yaşındaki oyuncu, hayranlarıyla zaman zaman tuhaf olaylar yaşadığını anlattı. 

En çok Çığlık ya da Wednesday'le tanındığını söyleyen oyuncu, Netflix dizisinin izleyici kitlesinin beklediğinden çok daha büyük olduğunu ifade etti.

İzleyenler arasında yaşlılar da var, gençler de. Birkaç garip uçak hikayem oldu. Dün bir uçaktan inerken uçuş görevlisi topuz yaptığı saçını açınca aslında iki örgü halinde olduğunu gördüm. Sonra da perçemini indirdi ve 'Bunu bana siz yaptırdınız' dedi.

Ortega, Netflix'te rekorlar kıran dizinin ikinci sezonunda yapımcı olarak da yer alacak. Amerikalı oyuncu, Wednesday'in korku yönüne ağırlık verme kararı alındığını ve ikinci sezonda romantik konulardan vazgeçileceğini belirtmişti.

Çekimleri devam eden Beter Böcek 2'de (Beetlejuice 2) de rol alan Ortega yükselişini hız kesmeden sürdürecek gibi görünüyor.


Independent Türkçe, Hollywood Reporter, ScreenRant 

DAHA FAZLA HABER OKU