Tom Cruise'dan emeklilik açıklaması: "Kendime onu örnek alıyorum"

61 yaşına giren oyuncu, kaç yıl daha çalışmayı düşündüğünü anlattı

Christopher McQuarrie'ın yönettiği son Görevimiz Tehlike filmi 10 Temmuz'da ABD'de, 14 Temmuz'da Türkiye'de gösterime girecek (Paramount Pictures)

Pazartesi günü 61. yaşını kutlayan Tom Cruise, şu sıralar gösterim tarihi yaklaşan aksiyon filmi Görevimiz Tehlike - Ölümcül Hesaplaşma'nın (Mission Impossible: Dead Reckoning) tanıtımını yapmak üzere Avustralya'da bulunuyor.

Cruise, Sydney Morning Herald'a röportaj vererek kendisi ve gelecek planlarıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. 

Amerikalı oyuncu, emeklilik için herhangi bir planı olmadığını açıkladı ve 80 yaşında hâlâ film çeken Harrison Ford'dan ilham aldığını söyledi.

Harrison Ford bir efsane. Umarım o yaşta hala devam ediyor olurum, ona yetişmek için 20 yılım var.

Aksiyon serisinde ikonik ajan Ethan Hunt'ı canlandıran Cruise, sözlerini şöyle sürdürdü:

Onun yaşına gelene kadar Görevimiz Tehlike filmleri çekmeye devam etmeyi umuyorum.

Önce Oppenheimer mı Barbie mi?

Cruise, ayrıca sinemada film izlemeyi sevdiğini ve hem Oppenheimer hem de Barbie'nin yakında vizyona girecek olmasından heyecan duyduğunu da açıkladı.

Gişede büyük bir rekabete sahne olacak filmlerden hangisini daha önce izlemeyi planladığını da açıklayan Cruise, şöyle dedi:

Açılış haftasında ikisini de izleyeceğim. Cuma günü önce Oppenheimer'ı, Cumartesi günü de Barbie'yi izleyeceğim.

Her işini kendi yapıyor

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hollywood filmlerindeki rollerinde ölüme meydan okuyan ve kimsenin cesaret bile edemediği sahneler çeken oyuncunun rol arkadaşı Hayley Atwell, Cruise'un bilinmeyen bir yönünü açıkladı.

Aksiyon filminin basın tanıtım toplantısında eğlence muhabiri Justin Hill'e konuşan Hayley Atwell, Kovid salgını sırasında çekimler başlarken ekip üyelerinin sık sık ayrı kaldığını ve Cruise'un kendi saç ve makyajını yaptığını söyledi.

Bir noktada kendi saçını ve makyajını yapmaya başladı çünkü pandeminin ortasındaydık. Zaman kazanmak için yardım etmeye çalışırken devasa dekorları taşıyordu.


Independent Türkçe, Daily Mail, Sydney Morning Herald

DAHA FAZLA HABER OKU