Yeni Superman ve Lois Lane'i canlandıracak isimler belli oldu

2025'te gösterime girecek yeni Superman filmini Galaksinin Koruyucuları serisinin ardındaki James Gunn yönetecek

Daha önce Superman rolünü Henry Cavill oynamıştı (Warner Bros)

Warner Bros ve DC Stüdyoları aylarca süren seçmelerin ardından yeni Clark Kent ve Lois Lane'ine kavuştu. James Gunn'ın yöneteceği Superman: Legacy'de Superman'i David Corenswet, Lois Lane'i de Rachel Brosnahan canlandıracak.

İkili, DC eş başkanları Peter Safran ve Gunn'ın önünde tam kostüm ve makyajlı şekilde yapılan son denemeyi de başarıyla geçince rolleri almayı başardı.

6 oyuncu arasından seçildiler

Corenswet ve Brosnahan başroller için yarışan 6 oyuncu arasında yer alıyordu. Yönetmen Gunn, 17 Haziran hafta sonu boyunca Nicholas Hoult ve Tom Brittney'yle Superman/Clark Kent'i canlandırmaları için deneme çekimleri yaptı. Aynı şekilde Emma Mackey ve Phoebe Dynevor da Daily Planet gazetesi muhabiri Lois Lane'i canlandırmak için yarıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Superman: Legacy oyuncu seçme süreci aylardır devam ediyordu. Safran ve Gunn bu yeni serinin başrollerini bulmak için kapsamlı bir araştırma yapmak istemişti. İki rolün kesinleşmesiyle birlikte Gunn şimdi Superman'in baş düşmanı Lex Luthor'ın yanı sıra Kent'in arkadaşı Jimmy Olsen gibi yardımcı karakterlerin yerini doldurmaya çalışacak.

Galaksinin Koruyucuları (Guardian of the Galaxy) serisi ve The Suicide Squad gibi filmlerin yönetmeni Gunn, DC karakterlerine dayanan senaryoyu yönetecek. 

image (1).jpg
Corenswet, Ryan Murphy'nin yaratıcısı olduğu Netflix dizisi The Politician'da başrol oynadı (Netflix)​​​​​​​


Filmin yapımcılığınıysa Aquaman ve Aquaman 2'nin prodüktörlüğünü yapan Peter Safran üstleniyor. 

Superman: Legacy'nin 11 Temmuz 2025'te dünya çapında gösterime girmesi planlanıyor.

Film, daha önce Pearl, The Politician ve We Own This City gibi projelerde yer alan Corenswet'in büyük bir stüdyo filmindeki ilk büyük başrolü olacak. 

rac.JPG
House of Cards'da da rol alan Rachel Brosnahan'ın iki Altın Küre ödülü bulunuyor (Netflix)


​​​​​​​29 yaşındaki oyuncunun adı, başından beri en üst sıralarda yer aldı ve son seçmelerin ardından kariyerinin şimdiye kadarki en büyük rolü için anlaşma imzaladı.

Rachel Brosnahan, Amazon'un sevilen dizisi The Marvelous Mrs. Maisel'de kariyerine yön veren rolüyle Emmy de dahil olmak üzere birçok ödül kazandı. 32 yaşındaki oyuncu, başarıyla tamamladığı seçmelerin ardından Lois Lane'i canlandırabilecek oyuncular listesinin en tepesinde yer aldı.


Independent Türkçe, DeadlineHollywood Reporter

DAHA FAZLA HABER OKU