Mick Jagger'ın partneri Melanie Hamrick nişan yüzüğü yerine "bağlılık yüzüğü" takıyormuş

Eski balerin, rock efsanesi evlenme teklif ederse "hayır demeyeceğini" söylüyor

Mick Jagger ve kız arkadaşı Melanie Hamrick yaklaşık 10 yıldır birlikte (AP/AFP)

2014'ten beri Mick Jagger'la birlikte olan Melanie Hamrick, rock yıldızından nişan yüzüğü yerine bir "bağlılık yüzüğü" aldığını açıkladı.

The Rolling Stones'un solistiyle yaklaşık 10 yıldır ilişki yaşayan 36 yaşındaki eski balerinin ondan bir oğlu da var. Öte yandan çift nişanlı değil.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yeni vediği röportajda ilişkileri hakkında konuşan Hamrick, 79 yaşındaki müzisyenle evlenmeyi "dert etmediğini" söyledi.

The Times'a konuşan Hamrick, "Benim için fark etmez" dedi. Öte yandan Jagger evlenme teklif etse nasıl yanıt vereceği sorulduğunda Hamrick "Hayır demezdim" diye belirtti.

ABD'li koreograf, nişan yüzüğü yerine sol eline bir "bağlılık yüzüğü" takıyor.

Hamrick şöyle dedi:

Çok fazla 'Nişanlandılar mı nişanlanmadılar mı?' sorusu olduğunu biliyorum. Evet, bir bağlılık yüzüğüm var. Bu benim bağlılık yüzüğüm ve söyleyeceklerim bu kadar.

Gazeteye göre yüzük, "devasa bir elmastan" ve onu çevreleyen daha küçük "ama yine de son derece etkileyici elmaslarla" safir taşlardan oluşuyor.

Hamrick, Jagger'la tanışmadan önce eski dansçı José Manuel Carreño'yla nişanlıydı. Jagger da balerinle ilişkisinden önce 13 yıl boyunca ABD'li moda tasarımcısı L'Wren Scott'la birlikteydi. Scott 2014'te intihar etti.

Birlikteliklerinin başlamasından iki yıl sonra Hamrick, Jagger'dan olan oğlu Deveraux Octavian Basil'e hamile kaldı. Bu bebek, Sticky Fingers'la tanınan şarkıcının 8. çocuğu.
 

Melanie Hamrick
(AP)


Röportajın başka bir yerinde Hamrick, oğullarını da alarak Jagger'la turneye gitmelerinden bahsederken seyahatle başa çıkmak için "molalar" verdiğini söyledi.

Bu molaların "kısmen Dev için" olduğunu belirten Hamrick, bunu şöyle açıkladı:

Üç günde bir şehir değiştirmek çok zor ve performans sergilemenin nasıl bir şey olduğunu biliyorum. Birlikte olsak da senin de kendine biraz zaman ayırmaya ihtiyacın var.

Jagger'dan bahseden Hamrick şöyle devam etti:

60 bin kişinin karşısında sahne alıyorsun. Ben bu kadar fazla kişinin karşısında sahne almıyordum ama dans ederken kendime zaman ayırmayı seviyordum. 'Senin biraz kendine zaman ayırmaya ihtiyaç duyduğunu hissediyorum' ya da 'Dev ve benim biraz kendimize zaman ayırmaya ihtiyaç duyduğumuzu hissediyorum' diyebilirim. Mesele dengeyi bulmakla ilgili.

Jagger'ın Hamrick de dahil 5 kadından 8 çocuğu var. Müzisyenin oyuncu Marsha Hunt'tan 52 yaşındaki kızı Karis; eski eşi Bianca Jagger'dan 51 yaşındaki kızı Jade; eski eşi Jerry Hall'dan 39 ve 31 yaşlarındaki kızları Elizabeth ve Georgia May'le 37 ve 25 yaşlarındaki oğulları James ve Gabriel; Luciana Morad Gimenez'den ise 24 yaşındaki oğlu Lucas var.

Hamrick gazeteye rock şarkıcısıyla daha fazla çocuk yapmayı planlamadığını söyledi.

Eski balerin "İlk ve son. Annelik çok tatmin edici ve harika olsa da zor bir şey" dedi.

Hamrick'in ilk romanı First Position, 22 Haziran'da yayımlanacak.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU