The Boogeyman'de bir sahne "seyirci çok çığlık atınca" değiştirildi

Filmin usta yazar Stephen King'in de övgüsünü aldığı belirtildi

Filmin 3 Haziran 2023'te gösterime girmesi bekleniyor (20th Century Studios)

Stephen King'in 1973 tarihli kısa öyküsü The Boogeyman'ın film uyarlamasında bir sahne, test izlemelerinde seyirciden yoğun tepki alınca değiştirildi.

Empire'a konuşan filmin yönetmeni Rob Savage, filmde bulunan canavarın göründüğü sahnenin seyirci çok çığlık attığı için değiştirildiğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Savage, "Yaratık ilk kez göründüğünde, seyirciler çok gürültülü şekilde çığlık attı ve hemen yanındakilerle konuşmaya başladı. Bu nedenle bir sonraki sahneleri kaçırdılar. Dolayısıyla sahneyi yeniden düzenledik ve hiçbir önemli bilgiyi kaçırmamaları için o bölüme 45 saniyelik dolgu yaptık" dedi.

Filmin Stephen King'in de övgüsünü aldığını söyleyen Savage, usta yazarın filmi sevmeyeceğinden korktuğu için King için yapılan özel gösterime gitmediğini belirtti.  

Savage, "Bir sonraki sabah Stephen King'den bir e-mail aldım. 'Robert, bir gün sonra hala filmin hakkında düşünüyorum' diyordu" ifadelerini kullandı.

King'in öyküsünden uyarlanan film, annelerini kaybettikten sonra hayata geri dönmeye çalışan iki kız kardeşin doğaüstü bir varlık tarafından hedef alınmasını anlatıyor.

Filmin kadrosunda Sophie Thatcher, Vivien Lyra Blair, Chris Messina, Marin Ireland, Madison Hu, LisaGay Hamilton ve David Dastmalchian gibi isimler bulunuyor.


Independent Türkçe, Empire, NME

DAHA FAZLA HABER OKU